• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

18.02.2019

14:50

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN NOVI SNIMAK ŠABANOVOG UDESA! Auto u kojem je bio pevač POTPUNO SMRSKAN! Gepek od siline udarca ZAKUCAN ZA ZADNJE SEDIŠTE!

Estrada

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN NOVI SNIMAK ŠABANOVOG UDESA! Auto u kojem je bio pevač POTPUNO SMRSKAN! Gepek od siline udarca ZAKUCAN ZA ZADNJE SEDIŠTE!

Podeli vest

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je juče u ranim jutarnjim časovima u Nemačkoj

Tragična saobraćajna nesreća se dogodila u blizini Bilefelda, u kojem je Šaulić imao poslednji nastup.

Foto: Printskrin Facebook/WDR aktuell

Prilikom saobraćajne nesreće Šaulić je sedeo na mestu suvozača, a u njih se zakucao vozač Mazde (34) koji je bio pijan i vozio bez saobraćajne dozvole.

 

 

Sila udarca Mazde bila je toliko velika da je prtljažnik automobila u kojem se nalazi Šaban Šaulić bio utisnut na zadnje sedište.

BEZ SVEŠTENIKA NA ŠABANOVOJ SAHRANI! Religija mu nije bila važna, već KO JE KAKAV ČOVEK! Svi detalji poslednjeg ispraćaja KRALJA NARODNE MUZIKE!

Spasilačke ekipe su brzo izašle na mesto nesreće, ali Šabanu nije bilo spasa, budući da mu je, kako je lekar rekao, pukla aorta.

Foto: Printskrin Facebook/WDR aktuell

Sa Šabanom su u automobilu bili njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je zadržan na bolničkom lečenju, kao i muzičar Mirsad Kadrić, koji je i dalje u kritičnom stanju.

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Evo kada i kako će telo Šabana Šaulića biti dopremljeno u Srbiju!

ŠABAN JE PRE NESREĆE BIO ČUDAN I NERVOZAN, SVAKI ČAS JE GLEDAO NA SAT, KAO DA GA NEŠTO VUKLO PREMA MESTU TRAGEDIJE! Jedini preživeli iz pevačevog "seata" smrti otkrio STRAŠNE DETALJE O POSLEDNJIM TRENUCIMA ŽIVOTA slavnog pevača!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija