• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

19.02.2019

09:17

SANJAO SAM GA TU NOĆ KADA JE NASTRADAO! Brat Šabana Šaulića, Hasan Dudić na lekovima nakon pogibije kralja narodne muzike!

Estrada

SANJAO SAM GA TU NOĆ KADA JE NASTRADAO! Brat Šabana Šaulića, Hasan Dudić na lekovima nakon pogibije kralja narodne muzike!

Podeli vest

Vest da je kralj narodne muzike i njegov brat Šaban Šaulić nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj Hasan Dudić je teško podneo, a kako navodi, nakon što mu sedativi nisu pomogli, intervenisala je i Hitna pomoć

- Šaban je bio moj brat, moja i njegova majka su rođene sestre. Nije mi bio samo prijatelj nego rod rođeni, rodili smo se pod istim krovom. Ne mogu da se smirim, pod lekovima sam evo od trenutka kad sam saznao za užasnu nesreću. Juče je Hitna pomoć dva puta dolazila koliko mi je loše bilo.  Ništa više neće biti kao što je bilo, žao mi je što je takav kraj doživeo. Ne mogu da prihvatim da ga više nema. Mnogo je radio, tako mu je suđeno bilo, da bude rob. Naravno da je voleo da peva, tražen je bio, nije mogla svirka da prođe bez njega - kaže folker.

Foto: Ivica Dobričić

Hasan kroz jecaje priča da su Šabana svi voleli upravo zbog skromnosti i blage naravi koju je imao.

- Jedan je Šaban bio. Njega nikad niko nije mrzeo, govorili su da je glava bez jezika bio. Nikad nikome nije rekao ružnu reč. Bio je tih, nije voleo galamu i svađu. Neki su mislili da je on raskalašan, ali bio je jako povučen, tek kada se sa nekim sprijatelji onda je voleo da priča i da se šali. Nikad se takav više neče roditi.

U noći u kojoj je Šaban Šaulić nastradao Hasan je bio u porodičnom domu, ali tvrdi da kao da je mogao da nasluti da se nešto loše dešava.

Foto: youtube printscreen

- Tu noć kad je nastradao sam ga sanjao. Budio sam se u dva, pa u četiri, pa u pola pet. Nisam mogao da zaspim stalno mi je bio pred očima. Borio se nešto, teško mu je bilo, a i meni. Ovo je za mene smak sveta, Šaban mi je bio više nego brat. Od kako znam za sebe on me je svuda vodio i non stop smo u detinjstvu bili zajedno. On je umro i umrlo je nešto u meni - zaključio je Hasan Dudić za “Blic”.

Šaban Šaulić je poginuo u nedelju u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udarilo je drugo vozilo, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je juče da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život izgubio Šaban.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova. Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

(VIDEO) ŠABANOV IZRAZ LICA PAMTIĆU DOK SAM ŽIVA! Tea Tairović koja je nastupala sa kraljem narodne muzike samo 3 SATA PRE SMRTI, u šoku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 5 godina

romina stara laze ko prase na raznju.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija