• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

20.02.2019

09:44

ŠABANOVA ĆERKA SANELA DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM! Dozivala mrtvog oca, kada je su joj u bolnici dali njegove lične stvari!

Estrada

ŠABANOVA ĆERKA SANELA DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM! Dozivala mrtvog oca, kada je su joj u bolnici dali njegove lične stvari!

Podeli vest

Ćerka tragično stradalog pevača Šabana Šaulića, Sanela, koja se prvog dana sa bratom Mihajlom i suprugom Zoranom Batom Mirkovićem zaputila u Nemačku kako bi peruzeli očevo telo, doživela je emotivni slom

Ona se dugo držala, ali u trenutku kada su joj u bolnici dali pevačeve stvari, kako otkria izvor blizak porodici Šaulić, nije više mogla da izdrži i na sav glas je dozivala mrtvog oca.

- Iako se najstarija ćerka kralja narodne muzike svih ovih dana držala hrabro i bodrila porodicu, ipak je doživela je emotivni kolaps kada su joj u bolnici dali Šabanove stvari koje je imao sa sobom u trenutku nesreće. Sanela je jecala i na sav glas dozivala mrtvog oca, a dugo nisu mogli da je smire suprug Zoran Bata Mirković i brat Mihajlo - otkriva izvor za Alo.

Foto: ilustracija/Novak Đurović/Aleksandar Jovanović

Cela Šabanova porodica je duboko potresena zbog njegove tragične smrti, a odlučili su da sin Mihajlo i ćerka Sanela preuzmu na sebe najteži zadatak.

Iako se najstarija naslednica do odlaska u Nemačku držala hrabro, ipak se potpuno slomila kada su joj u bolnici u kojoj joj je otac preminuo uručili njegove stvari, priča izvor blizak porodici Šaulić.

Podsećamo, Sanela, njen suprug Bara Mirković i brat Mihajlo, ostaće u Nemačkoj do četvrtka, kada se očekuje da bude završena obdukcija.

ŠABANOVOJ GORDANI POZLILO OD TUGE: Ne prestaje da plače, ne spava! Lekari joj dali sedative!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija