• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

20.02.2019

20:44

NA ŠABANA ŠAULIĆA IZVRŠEN ATENTAT?! Nemačka policija istražuje smrt srpske pevačke legende, TRAGEDIJA MOŽDA NIJE SLUČAJNOST!

Estrada

NA ŠABANA ŠAULIĆA IZVRŠEN ATENTAT?! Nemačka policija istražuje smrt srpske pevačke legende, TRAGEDIJA MOŽDA NIJE SLUČAJNOST!

Podeli vest

Policajcima je sumnjivo to što je Nemac (34) prošao bez ikakvih povreda iako se brzinom od 180 km/h "mazdom 6" zakucao u "seat ibicu" . Utvrdili su da on nema prebivalište u Nemačkoj i da auto nije njegov

Policija u Nemačkoj istražuje da li je na Šabana Šaulića izvršen atentat, pišu tamošnji mediji!

Policajcima je sumnjivo to što je Nemac (34), čiji identitet još ne otkrivaju, prošao bez ikakvih povreda iako se u nedelju ujutru brzinom od čak 180 kilometara na sat "mazdom 6" zakucao u "seat ibicu", u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, dok je teže povređen pevačev kum Slobodan Stojadinović.

- Zbog čudnih okolnosti udesa u kojem je poginuo Šaban, policajci istražuju i mogućnost da je na pevača izvršen atentat. Oni su utvrdili da vozač "mazde" nema prebivalište u Nemačkoj, da taj auto nije bio njegov, da nema vozačku dozvolu i da je imao više od jednog promila alkohola u krvi u trenutku udesa - rekao je izvor za nemačke medije.

Foto: printscreen facebook

Turčin Alsin Levent

NEMAČKI TUŽILAC TRAŽI ODGOVOR NA JEDNO PITANJE U SLUČAJU ŠABANOVE SMRTI: Šta su mu to ubrizgali?!

 

Krivična prijava

Tužilaštvo je podiglo krivičnu prijavu protiv vozača za dvostruko ubistvo i traži svedoke da bi proverili da li je reč o atentatu.

Ubici preti 15 godina zatvora

Ubica Šabana Šaulića, koji je trenutno u pritvoru, mogao bi da provede u zatvoru 15 godina, saznaje Informer. Zbog pripreme ovog krivičnog postupka, tužilaštvo je naložilo da se sutra uradi obdukcija Šabanovog tela, ali i tela njegovog klavijaturiste Mirsada Kerića, kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

- U medijima je objavljen broj telefona na koji mogu da se jave svedoci te stravične nesreće. Policiji je čudno kako je vozač "mazde" prošao bez ikakvih povreda, a Šaban i Mirsad su poginuli, dok je Slobodan teško povređen. Zbog toga se razmatra mogućnost da to nije bila slučajna saobraćajna nesreća, već namera vozača "mazde" da ubije pevača. Policija trenutno istražuje i da li su Šaban, Mirsad i Slobodan imali sigurnosni pojas kad se dogodio udes - zaključuje izvor.

Foto: informer.rs

Sramna odbrana

Nemac, koji je u nedelju usmrtio Šabana na autoputu A2 u pravcu Dortmunda, sramno je lagao policiju. On je ispričao kako je zapravo vozač "seat ibice" kriv za saobraćajku u kojoj je folk legenda izgubila život.

- Nemac je ispričao da je čovek za volanom "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, a da on zbog radova na putu "nije mogao da izbegne prepreku, pa se zato zakucao u njega - otkrio je izvor iz policije.

 

SPECIJALNOM KAMEROM SNIMILI TRENUTKE UŽASA! Nemačka policija ima jednu molbu za svedoke saobraćajke u kojoj je poginuo Šaban!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlah alija

pre 5 godina

fuj coveka nisu ni ukopali a vec su poceli sa bombasticnim naslovima i spinovima u srbiji nema vise srama kako da se zarade pare

Ja

pre 5 godina

Ne pusite gluposti. Atentat??? Strasno kako lupetate. Poštujte porodicu koga je slomljena tugom i ne pišite budalastine

Roni

pre 5 godina

Šta se ti razumeš u to dali je lupetanje ili nije? To je stara fora da te udare id pozadi i da te opljačkaju. Šaban je sa sobom nosio torbicu sa 15 000e koja je nestala.

rango

pre 5 godina

nemac.??? koji bre nemac ako je ovaj nemac ja sam japanac...turcin breeee turcin !!

Vns

pre 5 godina

Pitajte Lazanskog on će otkriti teoriju zavere....

Smrad

pre 5 godina

čiji identitet ne otkrivaju, a stoji slika sa imenom i prezimenom, pa ni lagati ne znate

deja

pre 5 godina

E bas sam se pitao kad ce te poceti s teorijama zavere.... Sramotno je sto se sve... lupeta zarad tiraza i isticanja... I posle svega.... Legenda Saban ostaje.

Atentata mi

pre 5 godina

Ovo je mozda izmisljotina, ali sve ostalo sto pise Informer je 100% istina.

Marcco

pre 5 godina

Nije objavljeno ime "nemca" a ispod iste rečenice slika turčina Alsin Leventa...

Toza p

pre 5 godina

Ako nema prebivalište u Nemačkoj i vidi se da je turčin, zašto ga zovete nemac.

Goran

pre 5 godina

Strašno šta se sve neće napisati u našoj štampi samo da se zaradi pa neka je i na nečijoj nesreći.Kakav atentat?Na auto putu gde je nesretni Šaban nastradao gotovo svaki dan gine više osoba.To je jedan od najprometnih puteva ovde i na njemu ima svega i svačega,pijanih,drogiranih vozača koji voze i po deset-petnaest sati kamione bez pauze.Atentat kao vest.Vest da je ovaj idiot što je udario u Šabanov auto ovde bez vozačke ili bilo kakve druge dozvole verovatno tačna jer ovde niko nezna ko i kako je ušao u Nemačku pre par godina dok su granice bile otvorene i to se nemcima sveti svaki dan.

Marko

pre 5 godina

Mislite sta hocete ali ja se slazem da je to bijo atentat ,samo se setite problema koji je imao u Becu . Sve mu je to neko namestijo da unisti njega i njegovu familiju , a pogotovo njegovog sina kojeg nije jadan stigao ni da ozeni. Njegova familija i publika , prijatelji su u tugi i bolu a neko se raduje budi te uvereni sto je to istina . Vecna ti slava i hvala za sve tvoje pesme pocivaj u miru Kralju .

Sasa

pre 5 godina

Sram vas i stid bilo za ovakve nebuloze ali i ne cudi kad znamo kakav vam je debil i lažov vlasnik pa po uzoru na njega i vi

Goran

pre 5 godina

Ubio ga turcin kao zoran babic onu zenu,samo ce turcin da odgovara a ovaj nece

Stefan

pre 5 godina

Bruka i sramota za Informer šta objavljuje! Sada ste stvarno preterali! Gazite preko mrtvih zarad veće čitanosti i tiraža!

gradjanin

pre 5 godina

svašta se objAvljuje prvo izjava dačića da su sabana ubili nemački lekari a sada da je izvršen atentat koji je verovatno organizovala cia ili možda kgb

Crna Gora

pre 5 godina

Svaka saobraćajna nesreća sa poginulima se u Njemačkoj prvo ispituje da li se radi o ubistvu. Kada se to eliminiše onda se radi dalje. Oni ništa ne prepuštaju slučaju. Tako da vas redakcija istinito informiše, ali istina nije potpuna i malo je senzacionalistička, u skladu sa uređivačkom politikom.

srbenda19

pre 5 godina

Ja mislim koliko postoji novinarstvo u ovoj jadnoj zemlji vece govno i smece nije izlazilo od ovog informera.Vas bi trebao prvo predsednik da zabrani sto ga podrzavate jer mu cinite protuuslugu i to ugleda sto ima vasom podrskom mu rusite.

macan

pre 5 godina

ima logike.atentat dakako jer ubica sofer turcin bez papira.mozda je saban pardon menadzer gordana nekog zavrnula i gazda naplatio dug.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Pišete budalaštine samo da bi bilo što više pregleda i što više onih koji će kupiti ,,Informer'' i da bi na taj način zarađeno što više novca! Sada kada tekstovi i tv emisije o onoj ubijenoj pevačici više nisu interesantne, pogibija Šabana Šaulića je vlasniku ,,Informera'' i onima koji u ,,Informeru'' rade je dobrodošla da se izmišljotinama poveća čitanost i gledanost a to znači i više zarađenog novca.

Uxx

pre 5 godina

Tamo kazna do 15 godina,a ovde ubica sa naplatne rampe se brani sa slobode!

Pc

pre 5 godina

Sramota je što novinari na prvoj strani ne opišu život ovog čoveka i da prikažu kakva je legenda od čoveka bio. Ja imače ne slušam narodnu muziku ali ovog pevača sam volio da poslušam jer u svakoj muzici postoji nešto vanserijsko, a Šaban je bio vanserijski glas.

Desi

pre 5 godina

Odvratna stoka sa informera .bolesnici treba vas sve na psihijatriju gadite mi se

Pera

pre 5 godina

Nije tea slucajno izgubila kofer,sve je tu cudno sve je moguce

Milke sa salasa

pre 5 godina

Vozili Ga u seat ibicu a covek zaradjivao desetine hiljada euro za jednu tezgu,da se vozio u mercedesu sigurno bi bio ziv , pare i zene su najvece zlo danasnjice

vladbgd

pre 5 godina

Hahaha, ma kako da ne. Taj alkoholicar i robijas je bas bitan, pa da neko prlja ruke o njega.

REALNO

pre 5 godina

ako je to istina onda znaci da je radio za vlast..prljavi poslovi….sami sebe pljujete...U SVAKOM SLUCAJU OVAJ CIGANIN NI S ACIM NIJE ZADUZIO SRBIJU I GLOGOVAC SE PREVRCE U GROBU KOGA STE MU STAVLI SA STRANE....OK OD SRBIJE VLAST I PROSLA KAO I SADASNJA -SVI STE ISTA GOVNA- PRAVI CIGANIJU ALI TO ZNACI DA VI NA SEBE UZIMATE TEEEESKU KARMU

luka

pre 5 godina

neznam sta se ovde desava kazu usmrtio ga nemac a pokazuju turcina strasno nesto ovde nestima

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija