• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

21.02.2019

12:17

(FOTO) NA ŠTA VAM OVO LIČI? NASTUP OKO ŠIPKE! Muž Zvezde Granda objavio novu fotografiju na kojoj je KARLEUŠA  SKORO GOLA!

Estrada

(FOTO) NA ŠTA VAM OVO LIČI? NASTUP OKO ŠIPKE! Muž Zvezde Granda objavio novu fotografiju na kojoj je KARLEUŠA SKORO GOLA!

Podeli vest

Jelena Karleuša oštro je iskritikovala takmičarku u emisiji "Zvezde Granda", a tom prilikom je upitala i da li ima struju i internet jer se po njenom mišljenju nije prikladno obukla za nastup. Na to joj ni takmičarka Mira Medan nije ostala dužna, pa joj je odmah odgvorila da ne može tako da razgovara s njom

Ipak, ove reče su najviše pogodile Mirinog supruga koji se umešao u sve i koji je na račun JK uputio odmah jednu poruku, a noćas i najnoviju.

Naime, Milorad Medan noćas je postavio još jednu fotografiju na kojoj je Jelena Karleuša gotovo gola i uz koju je napisao:

- Na šta vam ovo liči? Nastup za pevanje? Ili za neke šipke?

Podsetimo, sve je počelo na nastupu Mire Medan u "Zvezdama Granda" kada je Jelena izgovorila:

- Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u pogrešnom smeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus. Da li je Trebinje na planini, imate li struje da pogledaš društvene mreže - rekla je pevačica.

Foto: Instagram/medan_miko

Neposredno posle nastupa njegove supruge Milorad je na Jelenin račun prvo poslao poruku koja glasi: "Imamo struju i inetrnet i videli smo tvoju bruku i sramotu Jelena K."

(FOTO) ŠTA JE OVO SUNCE TI? Muž takmičarke ZVEZDA GRANDA ponovo opleo po Karleuši i OBJAVIO NJENU FOTOGRAFIJU!

Pevačica mu je na to dogovrila postom na instagramu koji je ubrzo obrisala.

Milorad je onda ponovo postavio pevačicinu fotografiju iz prošlosti uz koju je napisao:

- Šta je ovo sunce ti? Diva iz vremena dok još nije otkrila struju, internet i plastičnu hirurgiju - napisao je Milorad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drago

pre 5 godina

ČOVJEK 100% U PRAVU. Ona nije ni za šipku mislim na J.K

lala

pre 5 godina

Bravo Milorade Medan tako treba razgovarati sa nadobudnim ženama koje sebi previše dozvoljavaju zato što misle da su neko i neštoa a u stvari su prikrivene kur..štije.Neka pogledaju na šta su ličile pre otkrivanja struje i društvenih mreža, i plastične hirurgije.I bog stvori kafansku igračicu na šipci.Samo to joj i prilići kako se ponaša i oblači.Smradulja najobičnija.

Amater

pre 5 godina

BITNO JE DA ONA VOLI DA LIZE GUZE POSLE VELIKE NUZDE,SVAKA JOJ CAST .NISU TOSIC I VRANJES LUDI USTEDELI SU BOGASTVO NA TOALET PAPIRU.

Ana

pre 5 godina

Ima i “lepsa” izdanja letis u Pozarevcu ,niti je iko gledao,da se slusa...Uzas,imam video zapis od kume Ovde je photoshop ,a debela je i kresti za medalju Bravoooo Trebinjeee,ni moja baba vise ne gleda Grand zbog nje ?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija