• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

04.03.2019

16:46

JELENA KARLEUŠA SVE GORE I GORE! Otkazala sve nastupe u narednih šest meseci, evo koliko para će da izgubi!

Estrada

JELENA KARLEUŠA SVE GORE I GORE! Otkazala sve nastupe u narednih šest meseci, evo koliko para će da izgubi!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša izgubila je majku Divnu koja juče oko 12h preminula u svojoj kući. Čitava estrada je u šoku nakon tragedije koja se dogodila, a među prvima stigli su Saša Popović i Suzana Jovanović kako bi pevačici izjavili saučešće

Jelena će otkazati nastupe za narednih 6 meseci.

Jelena je uplakana i skrhkana bolom. Volela je svoju majku najviše na svetu, a sada ne može da se pomiri sa tim da je više nema.

PROGOVORIO GALE, MUZIČAR S KOJIM JE DIVNA BILA 17 GODINA U VEZI: Kada je Jelena rodila Atinu, u meni je nešto puklo, tada smo se razišli!

 

- Menadžer ju je posavetovao da je najbolje da sve svoje nastupe u narednom periodu otkaže, jer neće biti u stanju da peva i da se vesli zbog tragedija koja joj se dogodila. Ona je još uvek u bunilu, donela je odluku da neko vreme ne nastupa. Na scenu će se vratiti kada bude osetila da je vreme za to - započinje priču dobro obavešten izvor i dodaje:

- Očigledno je da će otkazati nastupe u narednih šest meseci, a nakon tog perioda videće kako će sve funkcionisati i kada će biti spremna za veliki povratak. Album koji sprema moraće da pričeka zbog iznenadne smrti njene majke - nastavlja priču dobro obavešten izvor i dodaje da će izgubiti veću sumu novca zbog otkazivanja svih nastupa, ali da je prioritet njeno zdravlje i oporavak nakon tragedije:

(FOTO) OVDE JE DIVNA KARLEUŠA ŽIVELA SAMA I PREMINULA! Komšinica otkrila detalj koji niko nije znao

U medijima se pojavila priča da njeni nastupi sada idu i do 25.000 evra, ako se vodim tom računicom ona će u narednih šest meseci izgubiti nešto više od 1.000.000 evra, ako pogledamo to da Karleuša nastupa svaki petak i subotu -  završava priču dobro obavešten izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 5 godina

Kakav naslov pa kome je do para u takvim situacijama !

mika

pre 5 godina

Boze, da li ste vi normalni o cemu pisete? Ne slusam njenu muziku i nisam njen fan, ali zeni je majka umrla za koju je bila ocigledno mnogo vezana. A vi se bavite racunanjem koliko ce izgubiti novca!!!!! Dokle ide ljudska glupost!!! SRAMOTA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17