• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

05.03.2019

22:11

CRNA SUDBINA JELENE KARLEUŠE! Umrle joj 4 DRAGE OSOBE ZA POSLEDNJIH ŠEST MESECI!

Estrada

CRNA SUDBINA JELENE KARLEUŠE! Umrle joj 4 DRAGE OSOBE ZA POSLEDNJIH ŠEST MESECI!

Podeli vest

Poslednjih pola godine Jeleni Karleuši bile su najteže do sada u životu. Iznenadna smrt majke Divne Karleuše samo je jedna u nizu tragičnih događaja kroz koje pevačica prolazi od septembra

Njenu porodicu prvo je napustio svekar Milorad Tošić, koji je preminuo posle duže bolesti u rodnom Orlovatu, gde je i sahranjen.

Kroz ovaj bolni gubitak Jelena je prošla zajedno sa suprugom Duškom Tošićem. Pevačica je sve vreme bila oslonac mužu, tešila ga je tokom sahrane, a koliko joj je bilo teško, pokazuje i to da je tada otkazala sve nastupe i poslovne obaveze.

Kraj prošle i početak ove godine bio je samo kratki predah između stresnih situacija u njenom životu.

Već sredinom februara ponovo je imala razlog za tugu i suze. Boban Avramovski, jedan od njenih najvernijih fanova iz Makedonije, koji ju je godinama pratio i podržavao, nastradao je u teškom saobraćajnom udesu koji se dogodio na auto-putu Skoplje-Tetovo, kada se prevrnuo autobus u kojem je mladić bio.

MARINA TUCAKOVIĆ, BLISKA PRIJATELJICA DIVNE KARLEUŠE: Jelena i Duško su potrošili bogatstvo da je spasu! REKLA SAM JELENI: Bar neka ide po redu...

 

Nekoliko dana nakon toga, pevačica je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama da je veoma tužna zbog te tragedije i izrazila saučešće njegovoj porodici.

"U strašnoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji život je izgubilo njih 14. Jedan od njih je Boban... Boban je bio moj veliki fan i pružio mi je mnogo ljubavi i podrške. Bobane... Hvala ti. Zauvek u mom srcu. Saučešće porodici. Saučešće svima koji su izgubili svoje bližnje", napisala je ona.

Samo tri dana nakon ove nesreće, dogodila se još jedna velika tragedija koja je potresla ceo region, a posebno Karleušu. Njen dragi kolega, kralj narodne muzike Šaban Šaulić, s kojim se godinama družila u žiriju "Zvezda Granda", izgubio je život na auto-putu u Nemačkoj, kada se u kola kojima je on putovao zakucao drugi automobil.

Jelena se od dragog i bliskog kolege s kojim je napravila prve korake u muzici oprostila na dirljiv način putem Instagrama. Ona je objavila njihovu fotografiju staru dve i po decenije.

JELENA KARLEUŠA BI MOGLA DA SE UBIJE?! Saša Popović zabrinut za život pevačice: Govorila je da će dići ruku na sebe ako joj majka umre! ZABRINUT SAM ZA NJU, BILE SU JAKO VEZANE!

 

"Pre 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem s njim. Još nisam zvanično počela da pevam, niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava", napisala je ona tada.

Ipak, u poređenju s prethodnim gubicima, smrt majke za nju je nemerljiva i najbolnija. Pevačica veoma teško podnosi Divnin prerani odlazak, otkazala je sve nastupe, snimanja emisija i neko vreme se neće pojavljivati u javnosti. Domaći mediji bruje o tome kako je pevačica na jakim lekovima na smirenje, kako ne jede i ne pije, te kako svi brinu kako će podneti sahranu voljene majke. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija