• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2019

10:38

(FOTO) DUŠKO, GDE SI NOĆAS SPAVAO? Tošić tek jutros stigao kod Karleuše u porodični dom!

Estrada

(FOTO) DUŠKO, GDE SI NOĆAS SPAVAO? Tošić tek jutros stigao kod Karleuše u porodični dom!

Podeli vest

Duško Tošić čim je saznao da je njegova tašta Divna Karleuša preminula uputio se za Srbiju i juče je stigao u porodičnu kuću na Dedinju

S obzirom na to da je Jelena još uvek u šoku zbog gubitka svoje najveće podrške u životu, njen muž Duško Tošić preuzeo je na sebe obavezu da organizuje sve u vezi sa sahranom.

Ipak, iako u javnosti pokušavaju da se prikažu kao srećan bračni par koji nije poremetila Jelenina afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom izgleda da je stvarnost drugačija.

Duško Tošić je rano jutros viđen kako dolazi u kuću na Dedinju, iako je još juče stigao iz Kine on noćas nije prespavao u porodičnom domu. 

Foto: Informer

Po svemu sudeći kriza u braku Jelene i Duška ne prolazi, ali je on iz poštovanja prema tašti sa kojom je imao dobar odnos prihvatio obaveze oko organizacije sahrane.

Sigurno želi da pomogne i Jeleni, jer je i sam pre šest meseci ostao bez oca, pa u potpunosti razume njen bol.

KARLEUŠA PREDUZELA POSEBNE MERE ZA SAHRANU MAJKE! Obezbeđenje na svim ulazima na groblje!
 

DUŠKO TOŠIĆ PLATIO 20.000 EVRA ZA GROBNICU! Divna Karleuša će počivati pored njegovog VELIKOG PRIJATELJA, TRAGIČNO PREMINULOG FUDBALERA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sanja

pre 5 godina

Isao da uzme majku u Zrenjanin da bi dosla na sahranu.

Maja

pre 5 godina

Cemu maliciozni naslovi i u ovom uzasno bolnom trenutku za Karleusu?!

milka

pre 5 godina

Čemu malicioznost. Šta vas briga gde je spavao. Imaju oni i decu. jel mislite da bi se vama javio kuda i kada stiže da bi ga sačekali. kako vas nije sramota, ništa vam nije sveto.

Jordanesq

pre 5 godina

Stvarno smeće od teme u takvom trenutku...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija