• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

09.03.2019

23:00

NISAM NARKOMANKA, SISAJTE KU*AC! Nataša Bekvalac žestoko odgovorila pratiocima na Instagramu!

Estrada

NISAM NARKOMANKA, SISAJTE KU*AC! Nataša Bekvalac žestoko odgovorila pratiocima na Instagramu!

Podeli vest

Nataša Bekvalac odlepila zbog prozivke da je njen bivši muž Luka Lazukić bio diler koji ju je snabdevao "belim"

Nataša Bekvalac je poludela zbog prozivke na Instagramu da se drogira, pa je žestoko odbrusila: "Nisam narkomanka, sisajte mi ku*ac"!

Popularna pevačica na ovoj društvenoj mreži dobija uglavnom reči podrške, ali ima i onih koji koriste svaku priliku da je prozivaju i vređaju.

Foto: Darko Cvetanović

"Sve na crtu stavi"

Međutim, Nata im ne ostaje dužna. Ona se bez problema posvađa sa svakim čije joj se zapažanje ne dopadne, a ne beži ni od toga da opsuje. Bekvalčevu posebno nervira kad u komentarima pominju njenog bivšeg muža Luku Lazukića, kog je pevačica optužila za nasilje u porodici:

Ne brojte mi muževe

Nataša je pratioce na Instagramu zamolila da prestanu da joj broje bivše muževe. Neki od njenih fanova gore od želje da saznaju kada će se pevačica ponovo udati, pošto je već bila u braku sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem.
"Kada će četvrti brak?", upitala je Natu jedna devojka, na šta je pop zvezda imala spreman odgovor: "Kad ti prestaneš da mi ih brojiš."

"Kažu da je Luka diler, a Nata konzumira koliko i on. Isti su. Ženo, život ti je cirkus, sastavi se ili nas ne smaraj", napisao je jedan muškarac pop zvezdi na Instagramu, a zatim citirao reči njene pesme "Crta", aludirajući na šmrkanje kokaina:

"Zapevaj: Popravim se, pa se dignem, sve na moju crtu stavi."

Nataša je na sve ovo odgovorila kratko i jasno: "Sisaj ku*ac, moronu!"

U polemiku se umešala još jedna osoba, kojoj se nije dopalo to što novosadska lepotica psuje:

"Ja nešto ne gotivim ovu malu plavu, mislim da je manipulator i da 'čisti' muškarce jednog po jednog, recku po recku. Ružno se ponaša, a ta nekultura ju je dovela tu gde jeste."

Foto: Informer

Bekvalčeva ni njemu nije ostala dužna.

"Izrazito si glup dečko. Ekstremno glup", napisala je Nataša ispod prethodnog komentara.

Kao lektorka

Bekvalčevu je iznervirao i izvesni Miloš Lazukić, koji smatra da je "zaslužila da dobije batine od bivšeg muža". Ovaj komentator je u svom postu napravio gramatičku grešku, pa ga je Nata ispravila: "Kaže se istukao, a ne iz tukao, idiote nepismeni i poremećeni."

Nataša do sada nije psovala u javnosti, osim ako izuzmemo čuvenu repliku "Zbog da jedeš govna", koju je pre nekoliko godina na jednom snimanju uputila glumcu Sergeju Trifunoviću.
 

Uz pomoć sestre batalila cigarete

Nata već godinama pokušava da se reši svog najvećeg poroka - cigareta. Sada ga je zamenila elektronskim uređajem, a da istraje u svojoj želji pomaže joj sestra Kristina.
- Obe smo bacile cigarete i bacile se na zdrav život. Ova sprava koju koristimo ne smrdi i sada nam sve lepo miriše u kući. Puno mi znači Kristinina podrška da se rešim svog najvećeg poroka - poručila je pevačica. 

RAZVODILA SAM SE ZBOG DECE! Nataša Bekvalac otvorila dušu o brakovima, ćerkama, karijeri...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ako si

pre 5 godina

Ako si im Nato rekla, samo bih da ti pojačam grdnju: Vidiš, postoje osobe, koje u tome što im ti nudiš, uživaju, kako ženske, tako i muškr, ali da li si čuls da iko, sem mušica uživa "da jede g*vna"? Doduše, to urade i svinje, ako u njemu vide bar jedno zrno kukuruza, makar ono bilo i njihovo. Zanas i onu: Dok nisam upoznao neke ljude, mislio sam da samo mušice jedu g*vna? Pusti ih neka uživaju.

ILLA

pre 5 godina

Natasa je drska i bezobrazna, govori ulicnim recnikom. Nije zasluzila paznju novinara koju ima.

zoki

pre 5 godina

Sta - ? - " Razvodila se zbog dece " Sta prica ova starleta ( ili ku*va ) ? Ma ona trazi sponzora da nemora da radi . Koga ce ona "JADNA" da pravi budalama ? Gda zivi i koju to skolu ona ima ?

Djoka Brica

pre 5 godina

Ma oterao bi je ja u tri lepe..ovu narkomanku i bludnicu. Bolje od onog Lazukica nije mogla da nadje. Zasluzila je one batine ako je zaista i bila primila.

zoki

pre 5 godina

Niste posteni Ne objavljujete moj komentar ZASTO ZASTO ZASTO AKO NE OBJAVLJUJETE NECU NI DA CITAM VASE NOVINE

saki

pre 5 godina

Ali, čula sam da predaješ na Megatrend fakultet, poznat po kupljenim i poklonjenim diplomama, ti i druge pevaljke, zbog čega treba da se stidite, od onih koji samo znanjem dođu do diplome i ne rade!!!!.

El capo

pre 5 godina

Kurvetina drogeraska, zar ona glupaca može nekom da kaže da je nepismen, školu je završila sireći noge ko je god hteo da jebe sponzorušu, a više je imala kurac u ustima nego olovku i svesku u ruci. Trebala je dobiti batine odavno, pa bi možda bila manje kurcevita.

Ana

pre 5 godina

Ne zasluzuje Bekvalceva nikakvu medijsku paznju. Dragi novinari, toliko je zanimljivog sveta, talentovanog, mladog lepog i toliko pametnih ljudi, da je sve ovo ostalo samo zatupljivanje u nevreme.

Bljuc

pre 5 godina

Još jedna emotivna poruka intelektualne Nade.

Salsa

pre 5 godina

Sramota da je bude izrazava se kao kalastura a zavrsila je fakultet. Treba da se stidi. Osim toga onaj decko sto je komentar potpuno je u pravu, verovatno se drogira kad je mogla da pravi dete i skandal sa onim ljigavim nikogovicem Lazukicem.

branko1

pre 5 godina

Oni Nato tebe mrze jer ne mogu,kao ti,da odu na "Kruzer"i za jednu noć uzmu nečiju mesečnu platu.E pa onda bar mogu da te mrze ,a što se tiče onog čime ih častiš,to zadrži za sebe.Tu si ti specijalista I bez premca.To znaju svi kruzeraši I naručioci tvojih usluga

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59