• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

14.03.2019

08:54

(VIDEO) KARLEUŠA OD MAJČINE SAHRANE DVA PUTA IZAŠLA IZ KUĆE! Duško se ne vraća u Kinu dok se Jelena ne smiri

Estrada

(VIDEO) KARLEUŠA OD MAJČINE SAHRANE DVA PUTA IZAŠLA IZ KUĆE! Duško se ne vraća u Kinu dok se Jelena ne smiri

Podeli vest

Jelena Kareluša trenutno je u veoma teškom stanju i još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da njene majke više nema. Od kada je Divna sahranjena, Jelena je samo dva puta izašla iz kuće

Jelena Karleuša je za Divnu bila veoma vezana i ovaj gubitak za nju je neverovatan šok. Duško Tošić došao je odmah posle divnine smrti kako bi bio uz Jelenu i ćerke, a kako tvrdi izvor blizak porodici Karleuša Tošić, on se u Kini neće vraćati neko vreme, dok se pevačica ne smiri.

Jelena je od sahrane majke Divne, koja je bila 6. marta, samo dva puta izašla iz majčine kuće. Ona je osmog marta zajedno sa tetkom otišla na Divnin grob, gde je spustila crvenu ružu.

OGNJEN VRANJEŠ SE RAZVODI! Porno AFERA SA KARLEUŠOM ga koštala BRAKA!

Ekipa emisije "Paparaco lov" videla je Jelenu još jednom, kada je zajedno sa suprugom Duškom Tošićem otišla u privatnu školu koju njihove ćerke pohađaju, što se desilo 11. marta.

Jelena se tog dana odmah vratila u svoj dom u pratnji prijatelja, a svi se trude da budu uz nju i da je ne ostavljaju samu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DU

pre 5 godina

Ubiste sa Karleusom. Znate li mozda koliko je puta isla u WC !?

Korisničko ime

pre 5 godina

Boze ova Mala od skandala ce iskoristiti sveda izmanipulise narod oko sebe i tako izbije u vodeci lik filmu za koji je sama napisala scenari, sama ga rezira, za sebe prigrabila glavnu ulogu i okupila oko sebe gomilu statista kojima je dala zadatak gde ja okom vi skokom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija