• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

16.03.2019

08:54

ISUSE, UZMI ME, DA MOGU DA BACAM CIGLE S NEBA! Saša Vidić žestoko isprozivao Teodoru Džehverović, a evo šta mu je ona poručila!

Estrada

ISUSE, UZMI ME, DA MOGU DA BACAM CIGLE S NEBA! Saša Vidić žestoko isprozivao Teodoru Džehverović, a evo šta mu je ona poručila!

Podeli vest

Modni kreator Saša Vidić bez dlake na jeziku već godinama komentariše izgled i ponašanje naših javnih ličnosti, a često ne bira reči

Ovog puta Saši Vidiću se na tapetu našla mlada pevačica i nekadašnja učesnica "Zadruge", Teodora Džehverović, o čijem stajlingu nije imao reči hvale.

Sporna je bila toaleta u kojoj se Džehverovićeva pojavila na promociji svog albuma prvenca. Kako Vidić tvrdi, pevačica je iskopirala model svetski poznatog dizajnera.

- Draga Teodora, jedan je Đani Vesraće, a tebi je mama Džehva! Đani, izvini u moje ime i u ime naroda Srbije - rekao je Saša, ali se ovde nije zaustavio.

NEĆEŠ BITI RIBA, OSIM AKO TE NE SMESTE U ZOO SA SLONOVIMA! Saša Vidić žešće isprozivao Anu Nikolić!

- Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru. Možeš da šiješ šta želiš, ali ne možeš da šiješ Versaće prvu liniju. Isuse, uzmi me, da mogu da bacam cigle s neba! Reči više nemam - bez dlake na jeziku bio je Vidić, koji je Teodorin stajling u "Svetu" ocenio nulom.

Foto: Sale, Freestyler winter stage

Džehverovićeva je za "Pink" prokomentarisala ove Vidićeve reči, a ona je rešila da mu se zahvali, što će sigurno iznenaditi mnoge.

- Hvala mu najlepše, šta god da kaže. Videla sam... Stvarno me ne interesuje, on me ne zanima! Samo nek komentariše, to je njegovo zanimanje, da komentariše, neka nastavi i hvala mu šta god da kaže - jasna je bila Teodora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 5 godina

Teodors je ružno bils obučena trebsla joj je još šipka. Lepi peva ali sad su sve pesme od svih iste jer koiriste autotjun

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija