• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

22.03.2019

09:22

GOCA BOŽINOVSKA SE OGLASILA NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE! Evo ko je vozio njen automobil!

Estrada

GOCA BOŽINOVSKA SE OGLASILA NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE! Evo ko je vozio njen automobil!

Podeli vest

Automobil ford fijesta zvanično registrovan na pevačicu Gordanu Gocu Božinovski jutros oko 5 sati sleteo je s puta u jarak, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo!

Goca Božinovska je potvrdila da su njena kola izgorela, ali da nema veze sa njenim sinom Mirkom. 

Goca je rekla: "Znam šta se desilo, budna sam i već sam očekivala da me pozovete. Kada je nešto istina, ja se uvek javim i kažem istinu. Ništa ne krijem", rekla je Goca.

POTPUNO UNIŠTEN AUTOMOBIL GOCE BOŽINOVSKE! "Ford" se u udesu PREVRNUO NA KROV, ne zna se ko je bio za volanom!

 - Mirko je dao drugu auto i sad sam i ja dobila tu nformaciju. Bila je i policija. Na sreću nije niko povređen, a auto je potpuno uništen. Mirko nema veze sa ovim sem što je dao auto. Ja njemu ne dam da vozi, njega uvek drug vozi -  rekla je Božinovska za Kurir. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin iz srbije

pre 5 godina

Pa kako se zove taj sto si mu dala auto da vozi ????

Sudski veštac

pre 5 godina

Pa zašto je onda pobegao?Mirko je opet bio Nemirko.

Da

pre 5 godina

Do god mama bude pokrivala ovog bahatog sincica svojim parama on ce da se ponasa tako kako se ponasa, to ce trajati do god mama bude svom sincicu placala da ne radi nista i zivi kao trut.

Matija

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji imaju potrebu da besramno lazu, ne laze Goca narod no laze sebe. Boli mene uvo za njena kola, za njenog bahatog sina neradnika i njegove iste takve prijatelje. Goca je pravi primerak roditelja koj svojoj deci sem para nema nista da da.

robin

pre 5 godina

Ha,ha,daj ponovo drugu da ga vozi ali prvo zovi vatrogasce i hitnu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija