• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2019

21:20

SKANDAL! BRENA ZABRANILA KIJI DA NASTUPA NA KOPU! Folk pevačica ne želi da deli binu sa rijaliti zvezdom

Estrada

SKANDAL! BRENA ZABRANILA KIJI DA NASTUPA NA KOPU! Folk pevačica ne želi da deli binu sa rijaliti zvezdom

Podeli vest

Lepa Brena uslovila organizatore muzičkog festivala da neće održati koncert na Kopaoniku ako Kija Kockar bude na spisku izvođača

Lepa Brena je nedavno zabranila Kiji Kockar nastup na Kopaoniku jer nije želela da deli binu sa rijaliti zvezdom! Folk pevačica je pre dve nedelje održala koncert u okviru festivala Mjuzik vik, a zbog nje su organizatori morali da sa spiska učesnika precrtaju pobednicu prve "Zadruge".

Ili ona ili ja

- Kristina Kockar je bila pozvana da učestvuje na muzičkom festivalu koji je održan pre dva vikenda na Kopaoniku. Tamo je trebalo da se nađe rame uz rame sa najvećim zvezdama iz regiona: Acom Lukasom, Željkom Joksimovićem, Lepom Brenom, Milicom Pavlović i "Parnim valjkom". Kija je to sa zadovoljstvom prihvatila, ali je na kraju ipak otpala sa spiska izvođača, i to upravo zbog folk legende! Brena je bukvalno uslovila organizatore: "Ili ona ili ja", jer smatra da joj je ispod časti da deli istu binu sa devojkom koja se pevanjem bavi tek nekoliko meseci. Zasmetalo joj da se u isti koš stavljaju ona i neko ko je od juče na estradi - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje da su nakon intervencije folk zvezde organizatori pozvali Kockarevu i saopštili joj da je došlo do promene plana:

- Kiji su složili neku priču da se ove godine ne uklapa u koncept festivala, ali da je svakako planiraju za dogodine. Nikad nije ni saznala šta je pravi razlog otkazivanja njenog nastupa.

CANE SUBOTIĆ ME JE OKITIO SA 60.000 EVRA! Mina priča kako je za jedno veče zaradila stan!

Nismo svi za rijaliti

Netrpeljivost Kije i Brene traje već nekoliko meseci, a kulminirala je ratom njihovih fanova na društvenim mrežama oko toga čija pesma ima više pregleda na Jutjubu. Folk legenda je dodatno dolila ulje na vatru kada je u jednom intervjuu iznela svoj negativan stav o rijalitijima:

Zaludela Hrvate,
pevala im u vešu


Kristina je u subotu uveče nastupila u jednom klubu u Zagrebu, a na bini se pojavila u više nego provokativnoj odevnoj kombinaciji. Kija je obukla usku čipkanu haljinu, ispod koje se jasno video njen crni veš.

- Hajde da mi, koji smo javne ličnosti, pokažemo da nismo svi za rijaliti šou-programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna agresija, verska, nacionalna i polna. Apsolutno sam protiv toga - rekla je Brena.

Kristina za Informer kaže da joj je krivo što je Brena tako postupila.

- Ja Brenu volim i poštujem. Kao mala išla sam na njen koncert u Zrenjaninu i kupila sam joj cveće. Svakako, smatram da jedna legenda poput Brene ne treba da razmišlja u tom pravcu, naravno, ako je informacija tačna, neću da grešim dušu. U svakom slučaju, nisam oštećena, a zabranjivanje bilo koga i uslovljavanja tog tipa su mi glupa - rekla nam je Kija.

MIROSLAV ILIĆ IPAK MORA NA DNK TEST! Odbijene sve pevačeve žalbe! Počinje suđenje za UTVRĐIVANJE OČINSTVA!

Indi: Kija će trajati kao jogurt

Foto: Informer DN

Brena nije jedina kojoj smeta Kockareva u poslu, a poslednja u nizu pevačica koja se obrušila na pobednicu "Zadruge" je Indira Aradinović Indi.
- Kija ne može da se poredi ni sa kim na estradi, a kamoli sa mnom, koja imam karijeru punih 13 godina i neke od najvećih hitova, poput "Bato, bre". I zašto se uopšte bavimo jednom učesnicom rijalitija koja je propevala? Zna se da će njena karijera potrajati koliko i jogurt - izjavila je Indi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvsna građanska

pre 5 godina

Brena je svesna da je već ostarila i zato se plaši mladih devojaka - svejedno da li su one pevačice ili su iz rijaliti programa. Brena ima 58 godina a ta Kija verovatno skoro tri puta manje. Ustvari: Brena je već dosadila a Kija verovatno nikad nikom nije ni bila interesantna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija