• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

26.03.2019

09:55

MARINA TUCAKOVIĆ POBEDILA RAK! Otkrila kako se sve lečila i kome je najzahvalnija!

Estrada

MARINA TUCAKOVIĆ POBEDILA RAK! Otkrila kako se sve lečila i kome je najzahvalnija!

Podeli vest

Rezultati sa poslednje kontrole na kojoj je bila početkom meseca pokazuju, kako se navodi, da u organzimu Marine Tucaković skoro da više uopšte nema malignih ćelija, te da je tekstopisac na korak do izlečenja

Marina je sigurna da je vera odigrala ogromnu ulogu i zahvalna je Bogu, napominje izvor, koji je krije radost povodom značajnog poboljšanja stanja Tucakovićke.

- Ovo je zaista čudo, svi smo presrećni. Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanemela od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak veruje da sve duguje Bogu, pošto je jedna njena bliska prijateljica mesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda - kaže izvor i nastavlja:

"Tu je ostavljala pozamašan prilog za ikone i freske, a molila je čak sedmoricu sveštenika da se na svakoj liturgiji mole za Marinino zdravlje. Oni su to svakako prihvatili jer važe za manastir koji svima izlazi u susret. I sama Marina odlazi tamo na liturgije, ali ne redovno jer je još uvek slaba, mada će verovatno ići češće, samo da još malo ojača. Sigurna je da joj je Bog pomogao i sada zna da je vera najbolji lek za sve. Svima koji pate od neke bolesti preporučuje se da se pored lečenja okrenu i crkvi. Zahvalna je toj prijateljici neizmerno jer joj je ona usadila taj odnos prema religiji i uverila je da ne sme da gubi nadu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sudija

pre 5 godina

Ha ha ha........ zamisli.... "skupi tretmani ..... ishrana i pozamašne sume za priloge u crkvi"..... ha ha ha.... a šta ću ja s kancerom i penzijom od 15300rsd.... ha ha ha..... nek si živa i zdrava...... e ako si pobedila u borbi..... radujem se..... ha ha ha ha.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija