• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

30.03.2019

09:59

PORODILA SE SUPRUGA MARKA BULATA! Pevač dobio sina i dao mu staro srpsko ime!

Estrada

PORODILA SE SUPRUGA MARKA BULATA! Pevač dobio sina i dao mu staro srpsko ime!

Podeli vest

Marko i Marija Bulat sinoć su postali roditelji dečaka, a pevaču i njegovoj ženi čitavo jutro stižu čestitke sa svih strana

Par je sinu dao ime Sava, a Bulat je sa prijateljima u kafani proslavio rođenje naslednika.

- Večeras oko 21:21 rodila sam mog Savu. Rekla sam da neću da patetišem kada dođe ovaj trenutak, ali vrištala bih od sreće da ceo svet čuje. Bilo je ovo dugih devet meseci prošaranih srećom, brigom, strepnjom, ponekad i strahom... izgurali smo herojski, ali znam da bez nekih ljudi to ne bi bilo moguće...

Hvala mojoj majci za koju i sada ne znam gde je i kako skupljala snagu da mi se nađe u svakom momentu, mojoj Sofiji i Dorotei koje su me uveseljavale kada padnem, hvala @bulat.marko .... herojski si ovo izdržao - napisala je sinoć Bulatova supruga, Marija Bullat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radoznao

pre 5 godina

Zasto je ova vest toliko bitna za Srbiju ??

Ivanka

pre 5 godina

Marko neka vam je sa srecom divni covece zasluzili ste srecu svog univerzuma.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija