• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

04.04.2019

22:38

BRAVO TASO! ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OSVOJILA REGION!  Cecina ćerka postala najveća zvezda u Hrvatskoj!

Estrada

BRAVO TASO! ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OSVOJILA REGION! Cecina ćerka postala najveća zvezda u Hrvatskoj!

Podeli vest

Ćerka Cece i Željka Ražnatovića Arkana je na prvom mestu na Jutjubu u Hrvatskoj zahvaljujući novoj pesmi "Rane". Anastasija iza sebe ostavila i Severinu Kojić. Opet si ujedinila Jugoslaviju, nisi svesna koliko si dobra, poručuju joj hrvatski fanovi

Anastasija Ražnatović je postala najveća zvezda u Hrvatskoj! Ćerka Cece i Željka Ražnatovića Arkana je sa svojom pesmom "Rane" na prvom mestu na Jutjubu u Hrvatskoj, gde je sa trona najslušanijih skinula i njihovu najpopularniju pevačicu Severinu Kojić, koja je nedavno objavila album.

Mlada muzička zvezda, kojoj je ovo tek drugi hit u karijeri, zaludela je omladinu u Hrvatskoj.

Kvalitet

Ovo je još jedan dokaz da kvalitetna muzika uvek dođe do srca publike. Mnogo se trudim. Da nemam taj Iks-faktor, nikad to ne bi bilo ovako
Anastasija Ražnatović

"Opet si ujedinila Jugoslaviju", napisao joj je jedan fan iz Zagreba, a obožavateljka iz Splita je dodala: "Ženo, nisi svesna koliko si dobra, pesme su ti svetske, ne skreći sa ovog stila. Voli te Dalmacija."

Ponosna

Anastasija je pre samo deset dana objavila "Rane", koje sada imaju čak 12 miliona pregleda. Osim u Hrvatskoj, ona je na prvom mestu na Jutjubu, naravno, i u Srbiji, ali i u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori. Anastasija za Informer kaže da je ponosna:

Sloba Radanović: Tasa je razvalila

Sloba Radanović je istog dana kad i Anastasija objavio novu pesmu i to smatra velikom nesrećom s obzirom na to da je, kako je kazao, Cecina ćerka "razvalila Jutjub". Anastasija mu se javno zahvalila na društvenim mrežama i poručila da je i njegova pesma top. Ovo je podiglo prašinu među gledaocima rijalitija, koji se pitaju šta će reći Luna Đogani kada sazna da je njen bivši ljubavnik javno hvalio njenu bivšu najbolju drugaricu.

- Srećna sam što je pesma doživela toliko veliki uspeh. Ovo je još jedan dokaz da kvalitetna muzika uvek dođe do srca publike!

Mama Ceca neće u Hrvatsku

Foto: ilustracija/informer DN

Moj odgovor na pitanje da li bih nastupala u Hrvatskoj je nepromenjen i glasi veliko "ne"
Ceca Ražnatović

Na pitanje da li joj je lakše da uspe na estradi kao Cecina ćerka, Anastasija odgovara:

- Mnogo se trudim. Da nisam zanimljiva i da nemam taj Iks-faktor, nikad to ne bi bilo ovako. I deca drugih poznatih ličnosti su u medijima, ali ne mogu da se probiju jer nemaju to nešto.

Koncerti

Anastasija još nije počela da nastupa, pa je nepoznato da li će pristati da zapeva u Hrvatskoj, za razliku od svoje mame, koja ne želi da održava koncerte u toj zemlji.

12

miliona pregleda na Jutjubu ima Anastasijina pesma "Rane"

 

- Moj odgovor na pitanje da li bih nastupala u Hrvatskoj je nepromenjen i glasi veliko "ne". Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na koncerte, gde god da nastupam.

Svetska karijera? Ništa nije nemoguće!

Anastasijina pesma je slušana i širom Evrope - u Austriji je na 3. mestu na Jutjubu, u Švajcarskoj na 5, u Švedskoj na 37. Na pitanje da li planira osvajanje svetskog tržišta, Anastasija je odgovorila:
- Hvala Bogu, engleski pričam perfektno. I hvala mami što me je poslala u englesku školu. Verujem u sebe i u svoje snove, mislim da ništa nije nemoguće. Ako mi se osmehne sudbina i budem imala šansu da ostvarim svetsku karijeru, nikako je neću propustiti!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 5 godina

"rvati se sa pravom simpatisu jer ne zaboravljaju koliko je i na koji nacin pok.tata je pomogao mladu drzavu hrvatsku-croacia.p.s.citaj knjigu g.mamolica -starog udbasa prvog policajca koji danas gazi 99 god.zivota.

Bonita

pre 5 godina

E pa redakcijo, od*ebite sa vasim pravopisom. Ima ljudi,eto kao ja da su rodjeni u inostranstvu i da ne znaju gramaticki da napisu, ali da se razumjeti. Sta izvodite? Kako vi znate nesto bolje. P.S. ovo mi je prvi put da se ovako bezobrazno izrazavam. Sta glumite?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija