• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

06.04.2019

14:18

RADA MANOJLOVIĆ kupila ocu poklon vredan 50.000 EVRA!

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ kupila ocu poklon vredan 50.000 EVRA!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović na sve načine pomaže svojoj porodici i često posećuje rodno selo Četereže, a sada je odlučila da svom tati olakša radove na imanju

Rada Manojlović nije žalila para i odlučila je da svom ocu kupi novi traktor, za koji je izdvojila pozamašnu sumu novca. Pevačica je, naime, tati Radetu kupila jedan od najprodavanijih modela za manja poljoprivredna domaćinstva koji košta 50.000 evra.

PRETE SMRĆU RADI MANOJLOVIĆ! Opsednuta devojka šrafcigerom buši njene fotografije I PORUČUJE DA ĆE JOJ PREREZATI GRKLJAN!

- Rada mnogo nastupa i nije tajna da je njena cena daleko veća nego što njene koleginice uzimaju za nastupe. Ipak, ona nije od onih koje po svaku cenu novac troše na krpice i cipele, već odvaja sa strane kako bi mogla da pomogne porodicu. Više puta je i sama isticala da joj materijalne stvari ništa ne predstavljaju, a da je najsrećnija kada može nešto da kupi svom ocu i sestri – rekao je izvor  i dodao:

-  Njen otac Rade je veoma vredan čovek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi mešaju u to. Ipak, Rada je odlučila da ga obraduje jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je rešila da mu kupi novi. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presrećan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 5 godina

Svaka cast !!! Bravo !! To je domacinsko dete !!! Za diku i ponos svojih roditelja i porodice iz koje je potekla !!! Ziva i zdrava bila jos 100 godina. Zivela..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija