• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

06.04.2019

23:30

PEVAČICA I IGOR KOJIĆ NA PREMIJERI SVETSKOG HITA! Severina sa zvezdom serije "Igra prestola"

Estrada

PEVAČICA I IGOR KOJIĆ NA PREMIJERI SVETSKOG HITA! Severina sa zvezdom serije "Igra prestola"

Podeli vest

Severina Kojić je provela veče u društvu Emilije Klark, zvezde hit-serije "Igra prestola"

Pop zvezda je sa suprugom Igorom Kojićem prisustvovala svetskoj premijeri poslednje sezone serijala snimljenog po romanima Džordža R. R. Martina, koja je održana u četvrtak uveče u Njujorku.

Poznati par je prošetao crvenim tepihom ispred čuvenog "Radio siti mjuzik hola", i to ruku pod ruku. Pošto su odgledali prvu epizodu osme sezone u društvu poznatih glumaca, produžili su na zabavu koja je organizovana posle projekcije.

 

 

Seve je celo veče ćaskala sa Klarkovom, koja u najgledanijoj seriji u istoriji televizije glumi kraljicu Deneris Targarjen. Pevačica je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju uz koju je kratko, ali jasno napisala: "Majka zmajeva", aludirajući na Emilijinu ulogu.

Snajka Dragana Kojića Kebe se na žurci provodila i sa Sofi Terner, glumici koja je najpoznatija po ulozi Sense Star u "Igri prestola", seriji koja 14. aprila stiže na male ekrane. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Po slikama ne izgleda da su oni bili na crvenom tepihu nego kao i svi drugi kupili kartu i usli da vide. Glumci se rado slikaju sa posetiocima pogotovo kad je premijera u pitanju. Nije velika stvar niti je vredno vaseg prostora.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija