• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

12.04.2019

22:38

EKSKLUZIVNO! U JEKU AFERE "ELITNA PROSTITUCIJA" OGLASIO SE I FOLKER: Ne pravite se blesavi, legalizujte prostituciju! Božana je prva liga, briga me čime se bavi!

Estrada

EKSKLUZIVNO! U JEKU AFERE "ELITNA PROSTITUCIJA" OGLASIO SE I FOLKER: Ne pravite se blesavi, legalizujte prostituciju! Božana je prva liga, briga me čime se bavi!

Podeli vest

Aca Lukas smatra da većina muškaraca u Srbiji koristi usluge "dama noći" i napominje da im treba omogućiti da one legalno rade svoj posao. Odredite ustanovu za to na kojoj će da piše "Ovde se je*e za lovu", poručuje pevač

U jeku afere "Elitna prostitucija" oglasio se i Aca Lukas, bliski prijatelj starlete Božane Vujinović, koja se navodno nalazi u "katalogu" nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića. Folker smatra da većina muškaraca u Srbiji koristi usluge "dama noći", ali se u javnosti prave blesavi. Zato folker u ekskluzivnom razgovoru za Informer napominje da treba legalizovati prostituciju!

- Božana je prva liga! Ona je dobra i pametna devojka i pre svega moja prijateljica. A da li se bavi time, mene ne zanima. Uostalom, ne vidim ništa loše u tome ako se to radi na pravi način. U većini zapadnih zemalja prostitucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas?! Te žene tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez... Rade kao i svi drugi. Ajde da ne cinkarimo te devojke, već da legalizujemo prostituciju i da nemamo više ovakvih problema - kaže Lukas u dahu.

Normalna stvar

Aca smatra da će svi imati koristi od legalizacije prostitucije.

Prostitutke su moralnije od mnogih udatih žena

Aca smatra da su prostitutke poštenije od mnogih žena koje varaju svoje partnere.

- Da se ne lažemo, niko ovde nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se bave prostitucijom i tvrdim da su one moralnije od ovih što glume poštenje! Je l' su poštenije one žene što se je*u sa komšijom kada im muž ode na posao ili ove što rade za lovu?! - pita se Lukas.

- To je sasvim normalna stvar u svetu i postoji od pamtiveka. Svi sve znamo, a pravimo se blesavi! Ajde da odredimo šta može, a šta ne. Ako hoćemo da budemo korisnici tih usluga, neka se sve legalizuje, neka se odredi i ustanova za to i neka na njoj piše "Ovde se je*e za lovu"! - napominje pevač.

Budimo pošteni

Lukas se pita koji bi muškarac ostao na slobodi kada bi kažnjavali i sve muškarce koji angažuju prostitutke.

- Ono što je nelegalno mora da se sankcioniše, saglasan sam s tim. Ali, koji muškarac nije imao dodirnih tačaka sa prostitucijom?! Ajde da budemo pošteni. Ako je ovo krivično delo i treba da poštujemo zakon, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Ali tu postoji jedan problem. Kada bi sve išlo po zakonu, nisam siguran da bi imao ko da zaključa sve one koji bi trebalo da se nađu iza rešetaka. Evo, javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke za prostituciju nikada nije imao veze sa njima - zaključuje folker.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 4 godine

Koliko treba da ti bude iskrivljen univerzum u kom zivis da kazes da se vecina zena jebe sa komsijom dok je muz na poslu (posto jelte u 21. veku zene iskljucivo u kuhinji ili kod komsije smeju da budu) i da je 99% muskaraca imalo dodira sa prostitucijom. Koji tuzan patuljak i kakvo tuzno okruzenje. Pre ce biti da ste u manjini druze Lukas, ali patite od i grandioznosti...

King

pre 4 godine

take je Aco ti koristis njihove usluge godinama,a i zivis sa jednom od takvih za tebe to nije problem udji u rilijati dok te jos sluzi ona muska stvar

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija