• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

15.04.2019

14:59

BRENA BRUTALNO PO SAŠI POPOVIĆU: Imao je 45 kg sa krevetom i onu palačinku od kravate oko vrata, MOJ OTAC JE HTEO DA GA IZBACI IZ KUĆE!

Estrada

BRENA BRUTALNO PO SAŠI POPOVIĆU: Imao je 45 kg sa krevetom i onu palačinku od kravate oko vrata, MOJ OTAC JE HTEO DA GA IZBACI IZ KUĆE!

Podeli vest

Saša Popović nedavno je podigao ogromnu prašinu izjavom da je Lepu Brenu izvukao iz bede. Tom prilikom istakao je kako je pre ulaska u njegovu grupu pevačica pevala za "sto dindži", vozila raspadnut auto i u Beograd došla sa koferom koji je bio vezan kanapom.

- Naravno da nije tačno to što je Saša rekao - počela je Lepa Brena: - Sale hoće da napravi šou i cirkus da bi to bilo zanimljivo i interesantno u emisiji, ali kada bih ja htela da uzvratim udarac, to bi izgledalo još mnogo gore.

- Neću da ga maltretiram. Možda kada bismo radili neki šou-program pa da budemo drski i bezobrazni jedno prema drugom u cilju posla, ali ovako ne želim - kaže Brena.

Ipak, otkrila je da, u vreme kada je trebalo da postane pevačica "Slatkog greha", Saša Popović nije odavao utisak ozbiljnog frontmena grupe.

- U to vreme sam studirala već šest meseci, a onda je došao Saša da me pita da budem deo grupe. Kada ga je moj otac video, Sale je imao 45 kilograma sa krevetom i onu palačinku od kravate oko vrata i neko odelo je nosio. Tati to nije delovalo ozbiljno. Bilo mu je neozbiljno da radim u nekom takvom bendu, tako da nije verovao u to i jedva mi je dozvolio da odem i radim sa 'Slatkim grehom'. To je bilo zato što mu Sale nije odavao neki ozbiljan utisak, a ja sam bila srećna što ga nije izbacio iz kuće - priseća se Brena prvog susreta njene porodice i današnjeg direktora "Granda", koji je tada bio frontmen grupe.

Foto: printscreen

Podsećanja radi, sukob između dvoje najbližih saradnika počeo je kada je Brena bila gost "Grand specijala". Postavljeno joj je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pevačica je dala tačan odgovor - "Divlje jagode".

 - Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Sećam kad smo izgubili pevačicu '78. godine, ja pitam je l' ima neka pevačica tamo u Brčkom da je zameni? Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene - rekao je Popović i počeo da pokazuje rukama Breninu visinu i njegovu.

 - Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši ni deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54 - dodala je tada Brena.

 - Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vreme kada ja stanem na novčanik bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, pevao, svirao, vodio 'Slatki greh' u ono vreme, a ti si pevala na igrankama za sto dindži - pecnuo je Saša.

Foto: Informer

 - Nisam... nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedeljno po 300.000 dinara. Čisto da znaš. Ali sam otišla da studiram - pričala je Brena, ali to Popovića nije zaustavilo.

 - Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u 'Slatki greh' sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio zavezan kanapom. Dođe i ja joj kažem: 'Dobro, Breno, treba da nastupaš, idi da kupiš neku garderobu', a ona kaže: 'Nemam para', a kao zarađivala 300.000 nedeljno... Koga ti varaš? - iziritirao je pevačicu on, koja je nastavila da objašnjava šta je trebalo, slušao je on ili ne.

 - Ne varam nikoga. Pevala sam u Brčkom i zarađivala nedeljno 300.000 dinarana, a onda sam upisala fakultet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mica

pre 5 godina

Ajde Breno, oladi. Niti si pevacica a intelektualka ne daj Boze. Imala si srecu, pa ni danas ti nije jasno gde si i sta se to desava.

Žika

pre 5 godina

Breno, imaoje palačinku ali nije bila oko vrata!

miroslav moric

pre 5 godina

brena je bila produkt kosa-ozne-udbe koja ni danas nije mrtva.te institucije su i razbile drzavu SFRJ.

Olinjali kazanova

pre 5 godina

Ma godine ste proveli u bedi skupa ali sa puno ljubavi.Sada ste omatorili,obogatili se ali stara ljubav....

komarac

pre 5 godina

sve su druze kao da su Ameri skoro je svako svakog nategao. Breni je mnogo lep ovaj auto. Ne videh lepsi. Ko je odabrao svaka mu čast.

Stojan

pre 5 godina

A ipak je jasila i to javno po svim tim 45kg.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija