• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2019

13:17

(FOTO) KARLEUŠA PROGOVORILA O RAZVODU! Pevačica odlučila kako da se izbori sa problemima!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA PROGOVORILA O RAZVODU! Pevačica odlučila kako da se izbori sa problemima!

Podeli vest

Prema saznanjima, Duško Tošić je već podneo zahtev za razvod od Jelene Karleuše, a sada se oglasila pevačica na društvenim mrežama

Naime, Duško je želeo da ispoštuje svoju suprugu kojoj je 3. marta umrla majka Divna, a odluku o razvodu doneo je još tokom Jelenine afere sa Ognjenom Vranješom.

Jelena je prvi put posle ovih navoda napisala poruku za sve na Instagramu, a kako kaže, rešila je da ćuti.

Foto: printscreen instagram

"Na ljudsko zlo, mržnju i zavist, odavno odgovaram tišinom", napisala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, njih dvoje su se otpratili na ovoj društvenoj mreži.

DUŠKO SE RAZVODI OD KARLEUŠE?! Čekao je samo da prođe 40 dana od Divnine smrti




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Glas Razuma

pre 5 godina

Sramoto za srpsku estradu koja placa sopstveni markenting svojim bezobrazlukom, majka dvoje dece odlican uzor. Definitivno nepostena raga u telu srpske kobile, sramota za srbiju i sire. Jednom recju obilje odvratnosti ljudske sebicnosti nosti obojene halavom potrebom za zivotom.

Sanja

pre 5 godina

Ona nekome prica o ulu? Naj iskompleksiranija zena na estradi. Majka dve cerke, kojima ce sutra da bude uzor. Sve u svemu, od svog posla i svoje divine karijere, nije zaradila ni za ciglu. Dok u suprotnom, Dusko je taj koji je obezbedio porodici buducnost i kapital. Bolje da se jk i ne oglasava u medijima i drustvenim mrezama

Ivan

pre 5 godina

Bez potrebe da hvalim ili kudim druge, cenim da upravo ova gospodja je ta koja seje zlo. Britak jezik ne znaci i bezobrazluk. Kazu, karma je kurva.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija