• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

22.04.2019

21:47

PO HITNOM POSTUPKU! Ovo su USLOVI Duška Tošića za brzi razvod od Karleuše! Pevačica će dobiti vilu na Dedinju i veliku alimentaciju!

Estrada

PO HITNOM POSTUPKU! Ovo su USLOVI Duška Tošića za brzi razvod od Karleuše! Pevačica će dobiti vilu na Dedinju i veliku alimentaciju!

Podeli vest

Duško Tošić spreman je da ispuni skoro sve samo da se što pre razvede od Jelene Karleuše

Luksuzna kuća na Dedinju, vredna 2,5 miliona evra, pripašće pevačici i njihovoj deci Atini i Niki, a takođe će i mesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 evra. Jedino što od još uvek aktuelne supruge očekuje jeste da ne okleva s potpisivanjem sporazumnog razvoda.

Sve ovo je predlog fudbalera iz brakorazvodnog zahteva koji je odavno stigao na Jeleninu kućnu adresu. Ona se još nije o tome izjasnila, barem ne pismeno, ali kako stvari stoje, neće imati mnogo prostora da okleva.

DUŠKO SE RAZVODI OD KARLEUŠE?! Čekao je samo da prođe 40 dana od Divnine smrti

- Duško sigurno neće odustati od razvoda. Za njega je ovaj period bio jako stresan i mučan i zato želi da se to što pre okonča. Svestan je da ćerke Atina i Nika ne smeju da ispaštaju i on to nikada ne bi ni dopustio.

- Zato je posebnu pažnju obratio na njihovu budućnost, koja će biti maksimalno osigurana. Prema Duškovom predlogu, on će Jeleni davati 3.000 mesečno na ime alimentacije, a osim toga on će snositi i ostale troškove za Atinino i Nikino odrastanje. Tu je uključeno plaćanje privatne škole, letovanja, zimovanja, a kasnije i plaćanje fakulteta i ostalih potreba - priča izvor blizak fudbaleru.

Što se tiče podele imovine, Tošić ni tu nema nameru da pravi problem. Sve što se vodi na Jelenino ime njoj će i pripasti nakon razvoda.

- Budući da Jelena ostaje da živi tu i brine o deci, njoj će i ostati tek kupljena vila na Dedinju od 2,5 miliona evra. Osim toga, ona će zadržati i džip, vredan oko 50.000 evra, koji je od Duška dobila na poklon, kao i ostale sitnice koje je od njega dobijala. Po zakonu, Duško je mogao da traži da se imovina deli napola, ali njemu to nije padalo na pamet. Važno mu je da se ovaj proces što pre i bezbolnije okonča, a tako će i biti ukoliko Jelena pristane da potpiše sporazumni razvod, koji joj je on predložio preko svog advokata - dodao je izvor.

Karleuša i Duško juče se nisu javljali na pozive. Pevačica i dalje pomno prati sve što se o njoj pojavljuje u medijima, pa je napisala na Instagramu:

- Na ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovaram tišinom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srle

pre 4 godine

Kad vidim taj zenski grabljivi olos danas, smuci mi se i brak i sve.

Jovan

pre 4 godine

Mislim da je Duško pravi Džentlimen, što ona svakako nije zaslužila. Kad žena prevari ovako zgodnog lijepog a sigurno i pametnog muža šta se tu ima više reći osim svak sebi.

Djuka

pre 4 godine

Nisu džaba rekli "ko oženi pevačicu, tog opština sahranjuje". Šta ćeš da radiš za deset godina Duško???

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija