• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

04.05.2019

19:47

NATAŠA BEKVALAC SE PONOVO UDAJE?! Pevačica sve ŠOKIRALA izjavom!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC SE PONOVO UDAJE?! Pevačica sve ŠOKIRALA izjavom!

Podeli vest

Nataša Bekvalac nasmejala je sve kada je na jednom Instagram profilu ostavila komentar ispod fotografije na kojoj je venčanica

Naime, jedan modni brend je objavio sliku nove kolekcije venčanica, pa su pitali svoje fanove da li su spremni.

DAN ISTINE I POBEDE LJUBAVI ZA MENE I MOJU DECU! Oglasila se Nataša Bekvalac nakon što je Luka Lazukić osuđen na OSAM MESECI ZATVORA!

Među prvima je odgovorila Nataša, koja je napisala: "Spremna sam" i ostavila nekoliko emotikona koji plaču od smeha. Mnoge je nasmejao ovaj njen potez, pa je ubrzo dobila i veliki broj lajkova.

Foto: instagram.com

 

Podsetimo, Nataša se do sada udavala 3 puta, a nije imala sreće da neki brak opstane.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
galilej

pre 4 godine

Sećam se kad joj je tata bio trener OFK Bg. Svi mi koji smo igrali za OFK smo nju i sestru podrobno upoznali, od kose na glavi do nokta na nozi. Uvek su lepo mirisale.

Martin

pre 4 godine

E moj kole Nesreco jedna Sta ucini od devojke

Zoro

pre 4 godine

Nato,Nato ti si pravo Zlato Svi te Vole a naroćito Kralj šećera Kole Sudbina te kroz mnoge brakove vuče Al nedaj da te niko tuče Zaslužila si mnogo bolje Al te prate nevolje Nemorna je krv tvoja strast te vuče Samo da si daleko od kuće Bila si sa muškaraca mnogo Al to ti je životni logo Oj Nato Nato mnogi te žele Pa te zato i žene Al Sreća će sama po sebi doći Gledaj da ti starost ne prodje u samoći

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija