• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

08.05.2019

09:08

KARLEUŠA UZIMALA POGREŠNE LEKOVE? Nova drama, Jelena hitno posetila psihijatra!

Estrada

KARLEUŠA UZIMALA POGREŠNE LEKOVE? Nova drama, Jelena hitno posetila psihijatra!

Podeli vest

Iako se vratila poslovnim obavezama, žiriranju u takmičenju „Zvezde Granda“ i nastupima, Jelena Karleuša još ne može da se oporavi od smrti majke

Naime, kako VIP magazin saznaje, pevačica je od Divnine smrti stalno na lekovima kako bi mogla da funkcioniše, ali pošto je te lekove uzimala na svoju ruku, počela je da oseća smetnje i odlučila je da ode kod psihijatra kako bi joj prepisao pravu terapiju.

KARLEUŠA MOLI VRANJEŠA DA POVUČE TUŽBU! Šalje poruke bivšem ljubavniku, on joj ne odgovara!

- Jelena je pokušala da bude jaka posle Divnine smrti i s jedne strane je u tome i uspela. Trudi se da bude okružena samo pozitivnim ljudima, vratila se poslovnim obavezama kako bi što manje vremena provodila sama i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa ćerkicama Atinom i Nikom. Međutim, od kada ju je zadesila porodična tragedija, ona je sve vreme koristila lekove za smirenje kako ne bi imala ispade i kako ne bi imala česte promene raspoloženja. U početku su joj ti lekovi pomagali, ali vremenom je počela da oseća određene nuspojave - ispričao je za VIP dobro obavešteni izvor, koji dodaje da se Karleuša poverila prijateljici da se od lekova koje pije ne oseća dobro, te da želi da potraži stručnu pomoć.

- Pevačica je mislila da će joj ti lekovi pomoći i nije ni slutila da će joj od njih biti loše, niti da će imati bilo kakva neželjena dejstva. Na početku je čak i negirala da joj se od njih stvara mučnina i da ima vrtoglavicu, međutim, kada je napala svoju blisku saradnicu da otkriva njene tajne i da ju je izdala, svi su shvatili da su te promene raspoloženja i česte paranoje od lekova koje pije. Pošto je Jelena veoma ranjiva i osetljiva i često ima burne reakcije, njeni najbliži prijatelji su se složili da joj na miran i staložen način ukažu da mora da potraži stručnu pomoć - kaže izvor i dodaje:

KARLEUŠA DUŠKU POSTAVILA ULTIMATUM: Potpisaću razvod, ako mi daš PET MILIONA EVRA!

- Karleuša nije htela da ih sluša i bila je gluva na njihove molbe, ali posle svađe sa saradnicom i nizom optužbi koje su na kraju bile neistinite, sama je shvatila da je preterala i da mora da se leči. Pomoć je potražila od porodičnog psihijatra, koji je upućen u njeno stanje - priča izvor i dodaje da je odmah dobila terapiju kojoj joj odgovara.

-  Posle odlaska kod psihijatra, svi su se smirili, pogotovo njena tetka Danijela, koja je strepela da neadekvatni lekovi mogu još da joj pogoršaju psihičko stanje. Jelena je priznala da je kod psihijatra otišla zbog ćerkica jer su joj one najbitnije i da zbog njih mora da ostane zdrava i pribrana - završava priču izvor za VIP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
veljko

pre 4 godine

boze dokle vise i drugima su umirali roditelji pa nista .Toliko bolesne dece i niko o njima i ne pomislja i rec da izusti , a moralne nakaze ne silaze sa tv, u svakim novinama ......pocinjem da se plasim

Tesa

pre 4 godine

Za pogresne lekove se ispira zeludac a ne glava.

Sofia

pre 4 godine

MOJA PRIČA KAKO SE POGREŠNA SVOJA SJEDNICA MUŠKARA. Moje ime je Sofija, želim reći svijetu kako sam dobila pomoć od ovog velikog čovjeka koji mi je dao čaroliju da se moj muž vrati, njegovo ime dr. 3 godine i bio je s drugom ženom dok sam patio usamljeno, kako bolno. Moja braća i sestre tamo savjetujem vam danas, pokušajte popraviti svoj životni problem i imati dobar dom nego patiti u tišini, rekao sam tom čovjeku da ću podijeliti njegovo ime i kontaktne informacije na internetu, zato radim ovo sada. vratio je mog muža koji je otišao 3 godine za manje od 24 sata, on je doista moćan čovjek, dr. pomoć bilo koje vrste vjerujem i znam da vam dr. Ogundele može pomoći 100%. Možete ga dobiti na e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Za WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija