• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

09.05.2019

11:27

DOKLE VIŠE? Sloba Radanović priznao sve o LJUBAVNOM TROUGLU! A evo šta nikako NE MOŽE DA PREŽALI!

Estrada

DOKLE VIŠE? Sloba Radanović priznao sve o LJUBAVNOM TROUGLU! A evo šta nikako NE MOŽE DA PREŽALI!

Podeli vest

Pevač i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Sloba Radanović, priznao je da ne prati rijaliti, ali da s vremena na vreme pogleda snimke iz druge sezone ovog rijaltiija

Sloba se osvrnuo na svoj boravak u Beloj kući, ali i na to što ga zadrugari često pominju.

- Svi mi govore da sam super pevač ali da me niko nije skontao dok nisam napravio glupost. Čudan je današnji svet. Treba biti rođen pod srećnom zvezdom. Mislim da ne treba graditi karijeru na skandalima. Najveća greška, odnosno skandal koji bih promenio da mogu je to što mi se dogodilo u rijalitiju, a to nikako ne mogu da prežalim - rekao je on i priznao da li gleda klipove iz "Zadruge". 

- Baš retko bacim oko na "Zadrugu 2", ali ne mogu da izbegnem kada mi ljudi pošalju nešto na Instagramu ili kada me spomenu. Nekada i sam uđem kad se vratim kući sa nastupa, pa upalim TV, pa čujem nešto - priznao je Radanović za "IDJTV", a na pitanje šta pomisli kada čuje da ga spominju, on je odgovorio:

- Zar je moguće? Dokle više? Eto to pomislim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija