• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S. - I. G.

11.05.2019

23:15

POPULARNE SRPSKE PEVAČICE OTKINULE NA VOJNIKE! Rada, Milica, Kaća i Jelena: Pale nas muškarci u uniformi!

Estrada

POPULARNE SRPSKE PEVAČICE OTKINULE NA VOJNIKE! Rada, Milica, Kaća i Jelena: Pale nas muškarci u uniformi!

Podeli vest

Radmila Manojlović, Milica Pavlović, Katarina Živković i Jelena Kostov parile su oči gledajući momke na vojno-policijskoj paradi u Nišu. One su saglasne da treba vratiti obavezan vojni rok

Rada Manojlović, Milica Pavlović, Katarina Živković i Jelena Kostov priznale su da ih uzbuđuju muškarci u uniformi! Srpske pevačice parile su oči gledajući veličanstvenu vojno-policijsku paradu koja je u petak održana u Nišu povodom Dana pobede nad fašizmom. To ih je podstaklo da javno pohvale momke u uniformama.

Šaljite sinove u vojsku

- Sviđaju mi se takvi muškarci! Tačno je ono što Rade Jorović kaže u svojoj pesmi "Žene vole oficire". Stvarno ih volimo! Deluju jako i moćno, ulivaju snagu i sigurnost. Uživala sam gledajući vojnu paradu. Nema većeg ponosa u porodici nego kad sin stasa za vojsku. Ranije je bilo mnogo ispraćaja, to je bilo baš lepo i emotivno. Volela bih da se ta tradicija vrati - kaže Rada, s kojom je saglasna Katarina Živković:

- Žene otkidaju na momke u uniformama! Meni su oni baš lepi i privlačni. Svaki muškarac treba da prođe vojnu obuku jer su mnogi postali mekušci! Veći su slabići od žena, bre! Zbog toga što pre treba vratiti obavezni vojni rok od godinu dana.

I Milici Pavlović se sviđaju vojnici.

Darko: Voleo bih da idem u vojsku

Darko Lazić se još oporavlja od teške saobraćajke koju je doživeo 23. oktobra prošle godine, ali bi već sutra otišao u vojsku kad bi dobio poziv.

- Želeo bih da idem u vojsku. Nažalost, ne verujem da će me primiti, pošto i dalje imam problema sa nogom. Žao mi je što to nisam uradio dok sam bio skroz zdrav - objašnjava Lazić i dodaje da bi vratio obavezan vojni rok:

- Muškarci su postali previše meki. Potrebno je da se vrati vojska, ali ne na mesec dana, već na godinu dana!

- Presudan je karakter! Sigurnom, jakom i stabilnom muškarcu se to vidi u očima - poručuje pevačica i dodaje da je oduševljena paradom:

- Ponosna sam na naše pretke i istoriju naše zemlje. Uvek smo u prvi plan isticali naš ponos, poštenje i snagu.

Ima muža žandarma

Najviše iskustva u ovome ima Jelena Kostov, pošto svakodnevno gleda muža u uniformi. Ova pevačica je u braku sa žandarmom Miljanom Vukovićem.

- Meni se baš dopadaju uniformisani muškarci, a primer za to je moj muž. On je muškarčina! Devojke koje nemaju nekog takvog pored sebe ne znaju šta propuštaju. On mi uliva sigurnost i veoma je sposoban. Svakoj bih preporučila jednog takvog! - ističe Jelena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Zašto ne kao u Izraelu da i devojke služe vojsku recimo godinu dana. I mi muški se osloni na žene u uniformi . Rada,Milica i ostale u vojsku ....

SS

pre 4 godine

Pa vas sve pali,jer imate vremena na bacanje,ali sa ovakvim delijama u uniformi,bi tek bila paljevina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija