• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

13.05.2019

23:00

LUKAS I PEJOVIĆ U SVAĐI ZBOG CECE! Otkrivamo što su zaratila dva najbolja prijatelja na estradi

Estrada

LUKAS I PEJOVIĆ U SVAĐI ZBOG CECE! Otkrivamo što su zaratila dva najbolja prijatelja na estradi

Podeli vest

Aca Lukas se naljutio na Aca Pejovića zato što je stao na stranu Cece Ražnatović, sa kojom je folker odnedavno na ratnoj nozi

Aca Lukas i Aco Pejović prekinuli su višedecenijsko prijateljstvo zbog Cece Ražnatović, saznaje Informer. Dva pevača su zaratila zato što je Pejović stao na stranu Ražnatovićeve, sa kojom se Lukas nedavno posvađao. To je Acu baš razbesnelo, pa je sa kolegom prekinuo svaki kontakt i otpratio ga sa društvenih mreža.

Punila mu glavu

- Njih dvojica se više i ne čuju, iako su bili nerazdvojni! Lukasu je zasmetalo to što je Pejović rešio da drži Cecinu stranu u njihovom sukobu. Sve je počelo od momenta kada su se Aca i Ceca posvađali zbog njegove bivše supruge Sonje Vuksanović. Lukas je tada počeo da izbegava Ražnatovićevu jer mu je punila glavu, i tako je pukla tikva između njih dvoje - priča dobro obavešten izvor blizak ovom folkeru.

Pejović se tako našao između dve vatre jer je dobar i sa Acom i sa Cecom, ali je ipak rešio da podrži folk divu, zbog čega se Lukas smrtno naljutio.
- Aca nije mogao da veruje da pevač nije stao na njegovu stranu. To ga je povredilo, pa je prestao da ga zove i otpratio ga s društvenih mreža. Iako je Lukas poznat po tome da nema dlake na jeziku i da svima sve kaže u lice, Pejoviću nije rekao ni reč, samo ga je precrtao za sva vremena - kaže naš izvor.

Da su dva najpopularnija srpska folkera stavila tačku na prijateljstvo, potvrdio je i Pejović, koji nije želeo ni ime da pomene svom kolegi na jednom događaju. Kada su ga novinari upitali da li je u svađi sa Acom, odmah je promenio temu.

Kraj i tačka

Lukas je nedavno za naš list rekao da se više ne druži sa ljudima sa estrade jer to "nije njegov nivo".
- Raskrstio sam sa estradom. Najsrećniji sam bio kada nisam bio estrade, pa sam opet postao deo nje. Sada nisam i ponovo sam srećan. Sramota me je što sam se družio sa estradom. Kraj i tačka - poručio je pevač.

ŠOK INTERVJU! MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O CECI: Nikada se neću pomiriti sa njom, BOLJE DA ĆUTIM! A evo šta je rekla o Anastasiji!

Lumpovao s Mandićem i Mitrovićem

Foto: Informer DN

Lukas je preksinoć lumpovao sa kolegom Oliverom Mandićem i vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem na jednoj privatnoj proslavi. Otkako je Aca napravio čistku prijatelja u svom životu, malo je onih sa kojima je nastavio da se druži, ali su Mandić i Mitrović ostali uz njega. Njih trojica su se baš opustili, pa su se u jednom momentu latili mikrofona i otpevali Oliverovu pesmu "Osloni se na mene", a prvi čovek "ružičaste televizije" je sve to zabeležio mobilnim telefonom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija