• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Spasojević

15.05.2019

23:00

SAD JE STVARNO KRAJ! KIJA OTKAZALA VENČANJE SA SLOBOM: Ne volim ga više!

Estrada

SAD JE STVARNO KRAJ! KIJA OTKAZALA VENČANJE SA SLOBOM: Ne volim ga više!

Podeli vest

Kockareva i Radanović planirali svadbu u Americi, ali je ona posle burne svađe rešila da zauvek ostavi pevača * Na snimanje "Pinkovih zvezda" došli odvojeno i nisu prozborili ni reč

Kija Kockar je otkazala venčanje sa Slobom Radanovićem! Najpoznatiji par na Balkanu je planirao da ponovo stane na ludi kamen na leto u Las Vegasu, tokom zajedničke američke turneje, ali je pobednica "Zadruge" rešila da definitivno raskrsti sa pevačem.

U to se uverila ekipa Informera, koja je juče, na drugu godišnjicu njihovog braka, došla na snimanje "Pinkovih zvezda", gde su Kija i Sloba članovi žirija. Njih dvoje su u Šimanovce stigli odvojenim automobilima, u studio su ušli na različite ulaze i međusobno nisu prozborili ni reč! Kija je napomenula da je ovog puta zauvek raskinula sa Slobom.

Foto: Dejan Živančević

Prebolela sam ga


- Ne volim ga više! Verovala sam da će biti najbolji muž na svetu, ali se pokazao kao veoma loš - kazala je pevačica, koja se trudila da izbegne Radanovića, pa je umesto u apartmanu sa ostalim članovima žirija, sama sedela u studiju do početka snimanja.
- Prebolela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se setim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim
- samouvereno je rekla Kockareva.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! KIJA I SLOBA ZAKAZALI VENČANJE U AMERICI! Bivši supružnici uskoro prave NOVU SVADBU!

Ponizio me

Ona nije želela da otkrije zbog čega su se ovog puta burno posvađali, ali je napomenula da sa Slobom ne želi da bude na silu.
- Zaluđeni fanatici žele da završimo zajedno. Oni, kao i Slobodan, ne mogu da se pomire sa činjenicom da se to ipak neće desiti. Taj čovek neće da me ostavi na miru, a za mene je sve gotovo! Kako nakon svega što mi je učinio možemo da imamo srećan kraj?! Ponizio me pred celom nacijom... - kazala je pevačica, koja Slobi očigledno nije uspela da oprosti preljubu sa Lunom Đogani.

U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija - Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.

Sloba ne odustaje od Kije!

Foto: printscreen RTV Pink


Iako Kija napominje da je stavila tačku na njihovu ljubav, Sloba se nada da će se predomisliti.
- Osećam nostalgiju i neku čudnu emociju na današnji dan, kad smo pre dve godine u crkvi zaokružili našu ljubav. Voleo bih da posle snimanja odemo na ručak... Ne znam koliko je to izvodljivo, pošto se naš odnos stalno menja, čas je toplo, čas hladno. Na Kristinu ne mogu da se naljutim. I kad me iznervira, brzo me prođe. Uvek ću se truditi da imamo dobar odnos - rekao je Radanović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 4 godine

Bravo Kija, ispravna odluka, što pre da se u crkveno razvedeš, ponosan sam na tebe kraljice!

sudija

pre 4 godine

Bila bi najveca guska u Srbiji kad bi se pomirila sa tim debilom.

lea

pre 4 godine

Umaknite ova dva paćenika iz medija,koji samo luptaju da pišete svakakve gluposti.Razveli se,pomirili se,venčali se koga briga. Dokle više?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija