• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.05.2019

14:14

(FOTO) SEVERINA PREDSTAVILA NOVI ALBUM! Baksuzni, 13. album, zove se - "HALO"

Estrada

(FOTO) SEVERINA PREDSTAVILA NOVI ALBUM! Baksuzni, 13. album, zove se - "HALO"

Podeli vest

Jedna od najpopularnijh pevačica u regionu, Severina, sinoć je zvanično predstavila javnosti sadržaj svog dugo očekivanog 13-tog albuma "Halo“, u prisustvu saradnika, prijatelja i obožavalaca

Album sadrži 17 pesama, za koje se očekuje da će sa velikim uspehom naslediti hitove sa albuma "Dobrodošao u klub". Novi album "Halo" odlikuju različiti stilovi i žanrovi pop muzike, koje Severina karakteristično lako kombinuje na način koji pruža prepoznatljivi izgled i zvuk. 

Foto: Goran Perešin

Pesme sa novog albuma, već su preslušane preko 230 miliona puta na YouTube kanalu. Vrhunska produkcija i 14 novih spotova koje je snimila propraćeni su ovacijama na promotivnoj žurci u zagrebačkom klubu "Opera“. Brojne Severinine kolege, prijatelji i obožavaoci – a među njima porodica Kojić,  Tonči Huljić, Branko Đurić Đuro, Goran Karan, Filip Miletić, Nives Celzijus, Bojana Gregorić Vejzović, Matija Vuica, Amir Kazić Leo i mnogi drugi su uživali u muzici i proveli noć za pamćenje.

Foto: Luka Maroti

Uz najavu nove turneje, Severina je predstavila i svoju saradnju sa kompanijom Rakuten Viber, jednom od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka – kroz promociju sopstvenog paketa Viber stikera.

Foto: Luka Maroti

Inspirisani njenim najpopularnijim pesmama, oni su izradili posebne "Seve“ stikere, koji će sigurno postati veliki hit među njenim obožavaocima – dodajući kul, zabavnu i izražajnu notu četovima kroz njene jedinstvene i autentične fraze. A kad njeni obožavaoci preuzmu ove zanimljive stikere, automatski će se pridružiti zvaničnom Severininom Community-ju (zajednici) na Viberu, na kome će uvek među prvima saznavati najnovije vesti i priče o svojoj omiljenoj zvezdi u direktnom odnosu sa njom, putem raznih promocija, ponuda i mogućnosti za četovanje koje će im ekskluziivno biti dostupne ovde.

Foto: Luka Maroti

- Veoma sam srećna što sarađujem sa Rakuten Viberom – pogotovo što sam i lično obožavateljka Viber stikera. Nadam se da ćete uživati u mojim stikerima i slati ih redovno svojim prijateljima i porodici, jer sam sigurna u to da svi vi imate nekog posebnog u svom životu kome ćete poželeti da pošaljete reči pesama - istakla je Seve.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija