• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

23.05.2019

21:04

POTRESNA ISPOVEST MARINE TUCAKOVIĆ O BORBI SA RAKOM: Šanse da se izvučem su mi kao sedmica na "lotou"!

Estrada

POTRESNA ISPOVEST MARINE TUCAKOVIĆ O BORBI SA RAKOM: Šanse da se izvučem su mi kao sedmica na "lotou"!

Podeli vest

Kako da budem optimistična?! Kažu mi da se borim, a ne znaju da čovek u ovakvoj situaciji ne zna gde mu je dupe, a gde glava, priča autorka najvećih muzičkih hitova

Marina Tucaković, koja se od februara prošle godine leči od raka dojke, dobila je nagradu "Žena borac". Autorka najvećih muzičkih hitova na Balkanu u potresnoj ispovesti za Informer priča da su šanse za njeno potpuno ozdravljenje kao sedmica na "lotou".

Šali se

Što bi rekao jedan moj poznanik, za mrtve se osećam odlično. Daleko bilo, ali moram malo i da se šalim
Marina

- U životu sam se više borila za druge nego za sebe. Još nije sve u redu, pod terapijama sam... Iskreno, nisam pozitivna svaki dan. Pa nađite mi nekog ko je uvek super raspoložen. Svi mi govore: "Budi optimista." Kako da budem optimistična?! Ova moja situacija je kao da čekate da li ćete dobiti na "lotou". Kažu mi da se borim, a ne znaju da čovek u ovakvoj situaciji ne zna gde mu je dupe, a gde glava - priča Marina.

Ne razmišljam o smrti

Na dodeli nagrade mnogi su joj prilazili i pitali je kako je, a ona im je šaljivo odgovarala:

Marina uručila nagradu Dei Đurđević

Foto: Dejan Živančević

Marina je u utorak uveče uručila Dei Đurđević nagradu "Žena hrabrost", koju dodeljuje TV Pink i emisija "Ekskluzivno" autora Nikole Rumenića. Voditeljka, koja je u februaru doživela tešku saobraćajku, rekla je da priželjkuje skorašnji povratak na posao. Marininom dolasku obradovale su se mnoge poznate ličnosti. Redom su prilazili da je pozdrave i poljube Dušica Jakovljević, Saša Matić, Saša Kovačević, Jelena Kostov...

- Što bi rekao jedan moj poznanik, za mrtve se osećam odlično. Daleko bilo, ali moram malo i da se šalim.

Marina kaže da joj, pored lekara, samo Bog može pomoći.

Poroci

Pušim i dalje! Volela bih više da pijem, ali ne smem zbog lekova, pa popijem samo pokoju čašicu
Marina

- Loš sam savetodavac, pa ne znam šta bih javno poručila ženama koje prolaze isto što i ja. Mogu da kažem da sam se prepustila lekarima i sudbini, pa kako bude... Ne razmišljam o smrti, prognoze zna samo onaj gore - priča Tucakovićeva.

Nisam disciplinovana

Iako je obolela od opake bolesti, ne odriče se najvećih poroka.

Foto: Dejan Živančević

65

godina ima Marina

- Nisam disciplinovana, pušim i dalje! Ne mogu bez cigareta. Volela bih kada bih mogla više da pijem, ali ne smem zbog lekova, pa popijem samo pokoju čašicu. Jedino o čemu vodim računa je ishrana, ali ja se oduvek hranim zdravo. Jedem lepo i redovno, pogotovo sad pošto sam na insulinu, pa moram da imam tri obroka dnevno. Trenutno više volim da spremam nego da jedem, ali šta ću, moram - iskrena je Marina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija