• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M. - A. S.

28.05.2019

19:20

KIJA SE OD SLOBE RAZVELA I U CRKVI! Pobednica "Zadruge" definitivno završila sa pevačem

Estrada

KIJA SE OD SLOBE RAZVELA I U CRKVI! Pobednica "Zadruge" definitivno završila sa pevačem

Podeli vest

Na svoj 30. rođendan Kija Kockar otišla u Zrenjanin kako bi okončala crkveni brak sa Slobom Radanovićem * Više nemam nikakve veze sa njim, spremna sam za novu ljubav, kaže pevačica

Kija Kockar se na svoj 30. rođendan razvela od Slobe Radanovića i u crkvi! Pobednica "Zadruge" je u nedelju otišla u Zrenjanin kako bi kod sveštenika, koji ih je venčao 2017. godine, pokrenula postupak za okončanje braka pred Bogom.

- Kija i Sloba su se sudski razveli pre 10 meseci. Ona je sve do nedelje čekala da Sloba pristane da u crkvi završe papirologiju u vezi sa razvodom. On je odugovlačio, jer očigledno nije emotivno raskrstio sa njom. Zbog toga je Kija uzela stvar u svoje ruke i pokrenula postupak za razvod. Potpisala je dokumenta, a sad je na redu Radanović - kaže izvor blizak bivšim supružnicima i otkriva šta se od Slobe očekuje.

Fanovi razočarani

- Da bi bili i crkveno razvedeni, jedno od njih treba da preuzme krivicu za krah braka. Kija je svoj deo posla završila, a Sloba joj je obećao da će što pre otići u Zrenjanin i priznati popu da je kriv za razvod zbog preljube sa Lunom Đogani - prenosi naš izvor.

Rijaliti zvezde potvrđuju za Informer da su definitivno raskrstili i da od njihovog pomirenja, kom se pojedini fanovi i dalje nadaju, nema ništa!
- Proces za razvod crkvenog braka je pokrenut. Od sada više nemam nikakve veze sa Slobom! Spremna sam za novu ljubav. Želela sam da 30. rođendan dočekam bez prošlosti - kaže Kockareva.

Priznaje krivicu

Pevač priznaje da je kriv pred Bogom jer je prevario Kiju i poručuje da će joj dati razvod.
- Spreman sam da priznam krivicu. Grešan sam! Počinio sam preljubu i treba da snosim posledice. Na kraju krajeva, i popovi imaju televizore kod kuće i mogli su da vide šta se dešavalo u "Zadruzi". Znam da imam pravo na još tri crkvena braka, ali mi više ne pada na pamet da se ženim - rekao je Radanović.

SAD JE STVARNO KRAJ! KIJA OTKAZALA VENČANJE SA SLOBOM: Ne volim ga više!

Kija slavila sa Karićem: Venčanica je spremna!

Foto: Informer DN

 

Kija je proslavila rođendan na večeri sa prijateljima. Među njima je bio i Stefan Karić, za kog se spekulisalo da je prošlog leta imao romansu sa Kijom. "Sve što je ružno ostavila sam iza sebe kad je sat otkucao ponoć. I verovatno ću ostavljati ružne stvari iznova i iznova, ali to je život. Sastavljen je i od lepih stvari i to treba ceniti. Hvala svima koji su došli da sa mnom proslave moj 30. rođendan. Prijatelji, muzika, vino", napisala je pevačica na Instagramu. Kija je objavila i fotografiju bele haljine koju je nosila na rođendanskom slavlju i poručila: "Venčanica je spremna"!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dana

pre 4 godine

Koje gluposti.. Ne mora niko nikakavu krivicu da priznaje. Sve moze da se plati. Moze supruznik i da ne zna da je razveden.

Dragana

pre 4 godine

Kod vas sve moze da se plati, od krstenja preko diplome do razvoda,a kada neko zaradjuje na OSNOVU SVOG rada onda vam to ne valja valjd Ai to trebaju roditelji da plate ili neki ljubavnik. Kija, sretno u svemu sto budes radila.

zora vukasinovic

pre 4 godine

sada laganini do novog pazara sredi ribicu vrati nevinost.opet ces u crkvi da se vencas ali ovaj put kaodevica.kada sredis ribicu ne u promet vec cekaj pravog muza naravno tajkuna to se podrazumeva.jedno si gresku napravila uci iz te greske i bice sve u redu.braca karic teski ko titanik sinovi slobodni.razmusli

Haha

pre 4 godine

Spremna za novu ljubav sad i crkveno razvedena, a sta je s onim sto je bila u vezi sest meseci, Karuc, Andrija, Filip, Vuk haha...ova zena stvarno ne zna sta, kad i kako prica...majko moja mila

Andrea

pre 4 godine

Dovoljno je samo da se dostavi kopija razvoda na sudu i plati taksa. I brak je crkveno razveden poslije odredjenog vremena

Fuuuuuuuuj

pre 4 godine

Nije se KIJA razvela od njega! Xa xa xa xa Već je on POBEGAO od naj veće smaračice i nule i praaaaazne rupe 21. veka! Kao i baš svi ostali od kada je trpimo. Mozak puža i izgled ukrasnog pacova. Sadržaj nepostojeći! On jeste balvana. Ali ona je ženska bruka i naj gora kletva...."ne dao ti bog ćerku, snaju i ženu kao Kija! Bolje da te grom ubije!"

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija