• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

30.05.2019

13:21

SEVERINA I IGOR OSTAVILI MISTERIOZNI PAKETIĆ ISPRED KUĆE MILANA POPOVIĆA! Policija odmah reagovala, SVI SU MISLILI DA JE BOMBA!

Estrada

SEVERINA I IGOR OSTAVILI MISTERIOZNI PAKETIĆ ISPRED KUĆE MILANA POPOVIĆA! Policija odmah reagovala, SVI SU MISLILI DA JE BOMBA!

Podeli vest

Pre dva dana, ispred kuće biznismena Milana Popovića u Zagrebu, nešto posle podneva, automobil marke audi koji je u vlasništvu Severine Kojić, zaustavio se tik ispred ulaza u garažu

Kako "Blic" saznaje, tada je iz automobila i to sa vozačevog mesta izašao Igor Kojić, koji je potom došao do kapije i ostavio misteriozni paketić.

Sigurnosne kamere su sve snimile, a nekadašnji partner Severine Kojić, biznismen Milan Popović koji sa hrvatskom pevačicom vodi bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, čim je video šta se dogodilo, odmah je slučaj prijavio policiji.

SEVE SE POŽALILA KAKO TRPI TORTURU BIVŠEG VERENIKA: Milan me zlostavlja!

Policija je reagovala u rekordnom roku i trenutno se ispituje kakvog je porekla naprava koju su Igor i Severina ostavili ispred ulaza u garažu koja potom vodi do Milanove kuće.

Inače, sve ovo se dogodilo samo dan pre ročišta koje su Severina i Milan zbog starateljstva nad sinom Aleksandrom juče ponovo imali u Zagrebu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Samo najgore se moglo ocekivati od te pornografske kuje i njenog poslusnog kuceta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija