• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

31.05.2019

22:46

SLOBA OTKAČIO KIJU ZBOG CECINE ĆERKE! Pevaču važnija mlada pop zvezda od bivše žene

Estrada

SLOBA OTKAČIO KIJU ZBOG CECINE ĆERKE! Pevaču važnija mlada pop zvezda od bivše žene

Podeli vest

Sloba Radanović se nije pojavio na "Bečkom oskaru popularnosti", gde je trebalo da peva sa Kijom Kockar da bi stigao na rođendansku žurku Anastasije Ražnatović

Sloba Radanović je otkačio Kiju Kockar zbog Anastasije Ražnatović! Pevač je u sredu trebalo da se pojavi u Beču na manifestaciji "Oskar popularnosti" sa bivšom ženom, ali ju je ispalio jer je žurio da sutradan stigne u Beograd na rođendansku žurku Cecine naslednice.

Vozili je limuzinom

- Sloba i Kija je trebalo da budu glavne zvezde na dodeli "Oskara popularnosti" preksinoć u Beču. Međutim, on je u poslednjem trenutku otkazao učešće na ovoj manifestaciji jer je shvatio da neće stići na proslavu Anastasijinog 21. rođendana u jednom beogradskom restoranu - priča izvor blizak Radanoviću.

Poznati pevač je u poslednjem trenutku odustao od manifestacije koju več godinama u austrijskoj prestonici organizuje muzičar Danijel Đurić:
- Slobi je velika čast što ga je lično Ceca zvala da zapeva na Anastasijinoj žurci i odmah je pristao. Pokušao je na sve načine da se snađe, ode u Beč i na vreme se vrati u Beograd. Međutim, u četvrtak preko dana nije bilo slobodnih mesta u avionu, već tek u pola devet uveče, a bilo mu je suviše komplikovano da se u Srbiju vrati autobusom. Nije mu bilo svejedno što te večeri neće biti sa Kijom, ali kada je već morao da bira, na prvo mesto je stavio Anastasijinu zabavu.

Foto: Informer DN

Informacija da Sloba ne ide u Beč nije pokvarila veče Kristini Kockar. Pobednica "Zadruge 1" nastupila je sama i pobrala ovacije naših ljudi koji žive u Beču.
- Kiji je bilo super na dodeli "Bečkog oskara". Najviše je vremena provela sa Katarinom Grujić, Jelenom Kostov, Aleksandrom Mladenović i drugima. Bila je super raspoložena, zezala se sve vreme, a posebno joj je prijalo kada su je u limuzini vozili od hotela do sale gde se održavala ova manifestacija. Publici je izvela svoj najveći hit "Ne vraćam se na staro" i napravila sjajnu atmosferu - priča naš sagovornik.

Zvezde na "Oskaru"

Kada smo je upitali da li ju je povredilo što Sloba nije bio uz nju na ovom važnom događaju, Kristina nam je odgovorila:
- Nema potrebe da pričamo o njemu na ovako lepom događaju. Prošlost, ne zanima me uopšte - rekla je Kija.

Pored nje, "Bečkog oskara" su primili i Viki Miljković, Katarina Živković, Adil Maksutović, Emir Habibović, Indi Aradinović, Era Ojdanić, Ljuba Stanković i mnogi drugi.

(VIDEO) NAJEMOTIVNIJI DEO ANASTASIJINE ROĐENDANSKE ŽURKE! Slavljenica zapevala svoj hit "Rane"!

Napokon pokazala dečka

Foto: Informer DN

Anastasija je prvi put objavila fotku sa dečkom Đorđem Kuljićem (na slici desno). Popularna pevačica je sa njim dve godine u vezi i vešto ga je krila od očiju javnosti, a sada je postavila fotku sa njim i još jednim drugom na Instagram uz poruku: "Čuvaj prijatelje".

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 4 godine

Ne znam vi Ali ja nikako ne mogu da prihvatim Slobu. Ne zbog nevernosti nego zbog kukavicluka prosle godine.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija