• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

01.06.2019

08:29

KARLEUŠA SE ISPISALA IZ GIMNAZIJE! Jelena priznala: Moje školovanje se pretvorilo u PAKAO!

Estrada

KARLEUŠA SE ISPISALA IZ GIMNAZIJE! Jelena priznala: Moje školovanje se pretvorilo u PAKAO!

Podeli vest

Mnoge naše pevačice su rano počele da se bave estradnim poslom, što je uticalo na njihovo obrazovanje, a među njima je i Jelena Karleuša

Jelena je nakon završene osnovne škole upisala Zemunsku gimnaziju, ali je završila drugu školu spletom okolnosti.

- Posle osnovne škole upisala sam srednju – gimnaziju, pa sam se ispisala iz gimnazije, pa sam vanredno završila turističku i muzičku školu -  otkrila je Jelena u emisiji Saše Popovića "Zvezde Granda specijal" prošle godine.

(VIDEO) NIŠTA OD POMIRENJA! Vranješ došao u sud, a EVO GDE JE ZA TO VREME BILA JELENA!

Saša Popović ju je pitao potom: "Ispisala si se iz gimnazije?".

 - Tako je, jer sam počela da pevam. A bila sam najbolji đak, ali sam sa 16 godina snimila prvi album i moje školovanje se pretvorilo u pakao. Ostatak mog obrazovanja sam pokušala da nadoknadim sama -  priznala je Karleuša.

Foto: Informer DN

Jelena nikada nije završila fakultet i po tome je jedinstvena u svojoj porodici.

 - Ja sam jedina crna ovca u porodici koja nije zavšila fakultet. Svi u mojoj porodici su akademski građani, sem mene -  iskrena je bila Jelena.

Interesantan detalj u vezi sa Jeleninim školovanjem je taj da je imala dobre ocene, a da nikada nije učila, već da je pomno pratila predavanja. Jedino joj matematika nikada nije išla od ruke. Uvek je imala mišljenje o svemu i nije se libila da ga iznese.

Jelena je više puta u javnosti govorila kako je tokom školskih dana imala malo prijatelja, jer su je gledala kao nekog "čudaka" i da se uglavnom družila sa starijima od sebe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljubica

pre 4 godine

Kakv je to najbolji djak kome ne ide matematika? Jelena od skole ima zimski i letnji raspust i veliki odmor.

Saradžogla

pre 4 godine

Pajzi ovo ... Vanredno svršila srednje školovanje? Nemo' men' srbijanca da ubeđavate kako svršavaju ,,vanrednu,, školu hercegovci? Da bar zna da peva a ona je član žirija?Čim pevač završi pesmu ja KLIK i nema tona.Čim se svrše baljezganja žirija ja opet KLIK i vrnem ton.Ako gledam GRAND ... A sada ,,Nesam robot,, koji nije čekiran?

slučajna domaćica

pre 4 godine

Nije tačno da se ispisala. Tadašnji direktor je izbacio iz gimnazije ili što bi se lepše reklo "zamolio je da ode".

Pera Bandera

pre 4 godine

Baš čudno da u školi nije imala prijatelja, a tako skromna i pristojna devojka!!!!!!!Hahahahaha!!!

Snezana

pre 4 godine

Ova zena je patoloski lazov! Ja sam sa njom isla u Zemunsku gimnaziju i nju je direktor izbacio iz skole. Neprikladno se oblacila, ponasala, raspravljala s profesorima, imala previse neopravdanih izostanaka... Koji crni najbolji djak!

Ivan Senjak

pre 4 godine

Isla samnom u skolu. Bila je najgori djak. Na vise od pola nastave je nije bilo jer je visika u obliznjem parku sa dve drugarice, od kojih obe sada zice u Americi. Ucek je bila u fazonu love, tatina mezimica. Pravila je konstantno probleme, zato je potom i bila izbacena iz skole... uzas od devojke...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija