• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

02.06.2019

22:12

(FOTO) DUŠKO TOŠIĆ BEZ KARLEUŠE NA LOLINOJ SVADBI! Pevačica nije došla, on muvao drugu devojku!

Estrada

(FOTO) DUŠKO TOŠIĆ BEZ KARLEUŠE NA LOLINOJ SVADBI! Pevačica nije došla, on muvao drugu devojku!

Podeli vest

Fudbaler Milan Lola Smiljanić i njegova izabranica Tamara Čupković, u nedelju, 2. juna, izgovorili su sudbonosno "da", a građanskom venčanju prisustvovao je i fudbaler Duško Tošić

Duško je na ceremoniju došao sam bez svoje supruge Jelene Karleuše.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tošić je bio vidno raspoložen i nasmejan dok je ćaskao sa kolegom Zoranom Tošićem Bambijem, dok su se svi čudili što su njih dvojica u dobrim odnosima s obzirom da je svojevremeno kružila priča da je Duško navodno muvao Jovanu Gajić, ženu svog bivšeg saigrača iz reprezentacije Zorana Bambija Tošića.

Bambi se nakon navoda da mu je Duško muvao ženu oglasio i demantovao celu priču.

- Sa Duškom sam u fenomenalnom odnosu i gluposti su da sam hteo da ga bijem. Što se tiče toga da mi je muvao suprugu, znao bih da je tako i nemam komentar na tu priču, niti ću takvoj priči davati na značaju - rekao je on tada i nastavio:

Foto: printscreen

- Ako se Jovani moje kolege udvaraju, budite sigurni da ću biti u to upućen i da me to apsolutno ne brine. Svako radi kako misli da treba. Ni sa kim od kolega nikada nisam imao problem, a Duška smatram dobrim dečkom i želim mu sve najbolje. Tuče i skandale vas molim da ne povezujte sa mnom, ja nisam taj tip čoveka.

Bambi je tom prilikom istakao da vodi drugačiji način života i da ga skandali ne zanimaju.

- Nikada nisam voleo skandale i uplitanja u sukobe s kolegama. Bavim se sportom, ne aferama! Gledam svoj život, svoju porodicu, karijeru i ne zanima me šta se dešava u tim estradnim vodama, kojima, ponavljam, ne pripadam - rekao je Bambi svojevremeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 4 godine

Ja je nevolim al ne budimo toliko zli zeni je umrla majka nije joj do veselja

Aleks

pre 4 godine

Od sekiracije vec danima ne spavam... Pa zašto nisu odložili svadbu, kako su mogli bez nje?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija