• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

05.06.2019

12:51

ESTRADA JE PUNA ZLOBE, IMA ONIH KOJI BI VIŠE VOLELI DA SAM MRTAV, ISPOD ZEMLJE! Darku Laziću prekipelo, a onda je spomenuo i Anu Sević!

Estrada

ESTRADA JE PUNA ZLOBE, IMA ONIH KOJI BI VIŠE VOLELI DA SAM MRTAV, ISPOD ZEMLJE! Darku Laziću prekipelo, a onda je spomenuo i Anu Sević!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić, koji se posle stravične nesreće u kojoj je mogao da izgubi život, nedavno se razveo i progovorio o svom odnosu s bivšom suprugom, ali se dotakao i estrade

 - Pesmu nisam posvetio Ani, ne znam zašto ljudi hoće da moja bivša žena još bude deo mog života, kad to nije istina. To su, bre, nebuloze. Sto puta sam rekao da me Sevićka kao žena ne zanima, već da samo u korektnim odnosima zbog ćerke i tu se stavlja tačka. Zaista od sada na pitanja o Ani više neću odgovarati, ona više nije, to jest odavno nije deo mog života i glupo je da pričam bilo šta vezano za nju - rekao je Darko, i otkrio da ima novih.

Foto: Informer DN

 - Mnoge kolege su mi čestitale, naravno ima i onih ljubomornih, pa ćute sa strane, ali ja sam oguglao na to. Estrada je puna zlobe, koliko ima dobrih ljudi, ima i loših. Ne sumnjam da ima i onih koji bi više voleli da se nisam oporavio, da me nema, da sam mrtav i ispod zemlje, pošto sam sada mnogima opet konkurencija -  rekao je Lazić.

Darko je doživeo saobraćajnu nesreću 23. okrobra prošle godine od koje se još nije u potpunosti oporavio, ali je zbog situacije u kojoj se našao promenio način života.

ANA I DARKO SE KONAČNO RAZVELI! Pevač potpisao papire za razvod, jedan susret PROMENIO JE SVE

 - Naravno, morao sam da usporim, promenio sam život skroz, uozbiljio sam se. Zaista, sve što je bilo ružno je iza mene, a ispred mene je novi život. Hvala Bogu, sve ide kako treba, ja sam prezadovoljan. Marina je dobro, mada joj je iz dana u dan sve teže, jedva čeka da se porodi- rekao je Darko koji se nedavno razveo od bivše supruge, pa sada planira venčanje sa trudnom verenicom Marinom Gagić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voja

pre 4 godine

Opet su svi krivi sem ovog ubice kokoški... Bravo dečko,daleko ćeš dogurati sa tim stavom.

nemanjic

pre 4 godine

A, ti si kao bolji od njih? Svi ste isti, prosti, primitivni. Malogrdjanstina ste prva liga.

pa nisu slepi ljudi

pre 4 godine

zato sto sve vas dvoje par a ovo novo dete nesretno uletelo gde mu nije mesto. Ziv nam bio i B hvala svaki dan da se kaze.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija