• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

06.06.2019

14:50

BIVŠA VERENICA RASKRINKALA GAGIJA: Koristi Lunu da bi došao do NOVCA, ženi iz Mađarske uzeo 10.000 evra...

Estrada

BIVŠA VERENICA RASKRINKALA GAGIJA: Koristi Lunu da bi došao do NOVCA, ženi iz Mađarske uzeo 10.000 evra...

Podeli vest

Milena Mikić, bivša verenica Gagija Đoganija kojeg je posle četiri godine veze ostavila 2017. godine, kada ga je optužila za fizičko zlostavljanje, rešila je da se povodom aktuelnih priča oglasi i stane na stranu Anabele Atijas, denserove bivše supruge sa kojom je ona u odličnim odnosima

"Gagi Đogani je psihopata koji nema stida i srama, a ni poštovanja prema majci svoje dece Anabeli Atijas", tvrdi Milena i nastavlja:

 - Dovoljno sam bila s Gagijem da znam ko je i šta je. U toj porodici Anabela je njihovoj deci bila i ostala i mama i tata. Sve je finansirala: školu, treninge, privatne časove. Gagi nikad nije bio kod kuće, a njegove ćerke sam non-stop čuvala ja. Malo je reći da mi je Anabela na tome bila zahvalna. Dok je nisam upoznala, mislila sam da je ona monstrum jer ju je on tako predstavljao. Pljuvao je i o njoj govorio sve najgore. Hvala bogu, sticajem okolnosti sam je upoznala i shvatila da je ona jedna plemenita žena i borac - otkrila je ona.

Foto: Instagram/Luna Đogani

Kako kaže, Gagiju je važan isključivo novac.

 - Njega samo pare zanimaju. Zvuči ružno, ali i rođenu ćerku koristi samo da bi došao do novca. Luna ga voli i pomaže mu, ali njemu nikad dosta. Zahvaljujući tome što je Luna bila ta o kojoj je cela Srbija pričala u prvoj sezoni „Zadruge“, on je preko društvenih mreža upoznavao žene od kojih je uzimao novac na konto svoje ćerke. Stupao je u kontakt s fanovima iz celog sveta koji su Luni slali stvari i novac, a on je to raspoređivao kako mu je odgovaralo -  tvrdi Gagijeva bivša.

 - Jednom prilikom je uzeo pare za operaciju od mene i Anabele. Kukao je kako su mu isključili struju, a Anabela se sažalila i platila sve što je bilo potrebno. Umeo je da joj iskamči novac za budalaštine. Jednoj ženi iz Mađarske uzeo je 10.000 evra navodno da snime duet, a onda se nije javio. Uzimao je ženama iz inostranstva da plati račune, svako se sažali i pošalje mu. Jedna mu je slala 800 evra nedeljno dok nije shvatila ko je on - kaže Milena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija