• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

06.06.2019

21:49

KARLEUŠA TROŠI BOGATSTVO NA SKUPE KRPICE! DOŠLA U 'Grand' U GARDEROBI OD 5.155 EVRA, EVO ŠTA KOLIKO KOŠTA

Estrada

KARLEUŠA TROŠI BOGATSTVO NA SKUPE KRPICE! DOŠLA U 'Grand' U GARDEROBI OD 5.155 EVRA, EVO ŠTA KOLIKO KOŠTA

Podeli vest

Jelena Karleuša pojavila se na snimanju polufinala "Zvezda Granda" u garderobi od 5.155 evra!

Pop zvezda je došla u Košutnjak noseći na sebi pravo bogatstvo, a svima je u oči odmah upala seksi crna haljina "david koma", za koju je iskeširala 1.970 evra.

Foto: Informer DN

 

Uz nju je uklopila luksuznu "sen loren" tašnu od 1.490 evra, dok su je "džimi ču" sandale koštale "samo" 650 evra. Jelena je još jednim skupocenim detaljem upotpunila ovu odevnu kombinaciju, a reč je o minđušama "sen loren" od 995 evra. Ni šnalice koje nosi Karleuša nisu za prosečan srpski džep, jer je za njih izdvojila po 50 evra.

Skupe krpice

Haljina "david koma" - 1.970 evra
Tašna "sen loren" - 1.490 evra
Sandale "džimi ču" - 650 evra
Minđuše "sen loren" - 995 evra
Šnalice - 50 evra

Mada je očekuje razvod od fudbalera Duška Tošića, koji je nedavno bez nje došao na svadbu kod kolege Lole Smiljanića, JK ne prestaje da mahnito kupuje najnovije modele slavnih dizajnera. Ne obazirući se na to što će joj uskoro biti potreban novac za advokate, ona je i prošle sedmice, takođe u "Grandu", prošetala minđuše od 1.800 i čizme od 2.500 evra!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Ne pomažu joj ni kožne gaće. Zgazilo je vreme, ostarila je a plus pola je od plastike ! ! ! ! ! ! !

Mica opajdara

pre 4 godine

Lako je njoj da daje tolike pare za krpe kad troši Tošićeve i Vranješove pare

Jelena

pre 4 godine

Budala baca pare jednoga dana nece da ima za hleb a budale neka placaju da je slusaju .

Zoka

pre 4 godine

Kako vi sve znate svaka vam čast.Izgleda da nemate svoj život pa komentarišete tuđi.

zora

pre 4 godine

Karleusa je neizivljena i svako mora da vidi njeno bogatstvo.Onaj ko stvarno ima,mislim na one koji imaju od rodjenja, to je njihov stil zivota i nikada se ne ponasaju kao ona.Takav zivot mora da prati sve a ne samo garderoba.Nasi bogatasi su svi iz opanka skocili u cipele a njihovo ponasanje,hod ,pokret ruku nacin pricanja ne prate novac koji imaju.U dusi su seljaci bez gospodske edukacije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija