• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal

12.06.2019

11:37

KOMŠIJA IZ BRESTAČA OTKRIO LAZIĆEVU TAMNU STRANU! Darko se ne smiruje, misli SAMO NA KAFANU!

Estrada

KOMŠIJA IZ BRESTAČA OTKRIO LAZIĆEVU TAMNU STRANU! Darko se ne smiruje, misli SAMO NA KAFANU!

Podeli vest

Komšija Darka Lazića iz Brestača kaže da se pevač ne smiruje, pa i da su njegovi roditelji konstantno zabrinuti

On je istakao kako Darko samo misli na kafanu, ne vraća dugove i ne trudi da nešto uštedi.

 - Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila. Vidim da dolaze i neki u besnim kolima, verovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina tako je mlada, a već ima ozbiljne muke  -  izjavio je komšija i dodao da je Darko od kako otvori oči u kafani i samo "tera po svom".

ESTRADA JE PUNA ZLOBE, IMA ONIH KOJI BI VIŠE VOLELI DA SAM MRTAV, ISPOD ZEMLJE! Darku Laziću prekipelo, a onda je spomenuo i Anu Sević!

 - Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile. Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje -  izjavio je Lazićev komšija iz Brestača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bez uvrede

pre 4 godine

Bez namere da uvredim bilo koga, mislim na sve koji se ovako ponašaju. Ciganska posla. Cela Srbija, strepela, putem medija, za njegov spas i ozdravljenje, a on po starom, a biće još gori.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija