• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

14.06.2019

22:08

PIJEM SAMO ALKOHOL, OD VODE BIH SE OTROVAO! Džej se ne odriče poroka koji mu narušavaju zdravlje

Estrada

PIJEM SAMO ALKOHOL, OD VODE BIH SE OTROVAO! Džej se ne odriče poroka koji mu narušavaju zdravlje

Podeli vest

Džej Ramadanovski priznaje da i dalje pije alkohol, bez obzira na to što su mu lekari zabranili, jer smatra da bi se od vode otrovao

Folker ističe da ni posle teške operacije srčanih zalistaka nije promenio način života, jer želi da živi punim plućima, pa dokle izdrži.

- Vodu ne pijem, jer bih se otrovao od nje, samo cirkam alkohol. Pijem viski, a ne čaj, pa neka priča ko šta hoće. Doktori su mi rekli da ne smem da šikam, ni da pušim pljuge, ali ja bih poludeo bez toga - iskren je pevač.

Ćerka Ana mi je pobacila

Džej kaže da je mnogo tužan zbog toga što je njegova ćerka Ana nedavno pobacila dete u trećem mesecu trudnoće:
- Neću ponovo postati deda, jer je Ana izgubila bebu. Ona je sada na moru, ja sam joj pružio punu podršku. Baš mi je žao.

On dodaje da je odmah posle operacije, koju je imao pre dve godine, otišao u toalet bolnice i pripalio cigaretu:

- Sećam se, bio sam tek operisan, sa ogromnom ranom na grudima, jedva sam ustao iz kreveta da bih popušio pljugu u ve-ceu od bolnice. Ne mogu ja tek tako da prestanem da pijem i pušim. Ko kaže da može, laže, siguran sam u to.

Osim alkohola i cigareta, Džeju su veliki porok bile i žene.

- U životu sam imao samo jednu ženu, Nadu. Bio sam u ljubavi sa još nekim devojkama, a riba sam imao koliko hoćeš. Ali, da se sve te dame ne uvrede, prema svima sam uvek bio džentlmen i ispoštovao ih. Prvo ih izvedem na večeru, pa koja hoće sa mnom u krevet ide, koja neće, ne mora. A bilo je i onih koje ja nisam hteo, pa nisam ja lak muškarac - ističe Ramadanovski.

VUK MOB KONAČNO PRIZNAO: Kresnuo sam KIJU PRE TRI NEDELJE!

Gost u spotu Vuka Moba

Foto: Marko Đoković

Vuk Mob je juče snimio spot za pesmu "Slavija", u kojem mu je specijalni gost upravo Džej.
- Želeo sam da mi legenda kao što je Džej bude u spotu. On mi je ustupio deo svoje pesme "Slavija" i veoma sam mu zahvalan na tome - kaže reper.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija