• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

18.06.2019

20:19

POZNATI REPER POKUŠAO DA MINIRA DUET SVOJIH KOLEGA! MC Stojan skinuo pesmu Mine i Džeja sa Jutjuba!

Estrada

POZNATI REPER POKUŠAO DA MINIRA DUET SVOJIH KOLEGA! MC Stojan skinuo pesmu Mine i Džeja sa Jutjuba!

Podeli vest

MC Stojan tražio zabranu numere "Nema dalje" Mine Kostić i Džeja Ramadanovskog jer tvrdi da su pokrali njegov hit "La Majami". Ispostavilo se da su i reper i folkeri obradili istu rumunsku narodnu pesmu

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, pokušao je na Jutjubu da zabrani pesmu "Nema dalje" Mine Kostić i Džeja Ramadanovskog zbog plagijata! Reper je svoje kolege prijavio za kršenje autorskih prava jer tvrdi da su maznuli nekoliko taktova njegovog najvećeg hita "La Majami".

Maznuli istu melodiju

Jutjub je odmah reagovao na optužbe i sa svoje mreže uklonio duet folkera.

Foto: Informer DN

Neka sabotira

Nisam ljuta, neka me sabotira. Da je loša pesma, verovatno je niko ne bi ni primetio
Mina Kostić

- Stojan je u pesmi "Nema dalje" prepoznao melodiju svog hita "La Majami". Odmah je svojim saradnicima rekao da pošalju mejl centrali Jutjuba i traže zabranu spota koji su snimili Mina i Džej. Posle nekoliko dana je stigao i odgovor da će sporna numera biti uklonjena sa ove muzičke platforme - započinje priču dobro obavešteni izvor.

Reperova sreća zbog zabrane pesme kolega nije dugo potrajala jer se ubrzo ispostavilo da ni njegov "La Majami" nije originalan.

- Kada im je pesma zabranjena, Mina i Džej su kontaktirali Stojana i njegovu ekipu. Predočili su im da je za pesmu "Nema dalje", baš kao i za "La Majami", uzeta muzika iz iste stare rumunske narodne pesme, tako da nema govora o tome da je on oštećen. Zapretili su da će i oni kontaktirati Jutjub i raskrinkati repera, pa zatražiti da i njegova pesma bude uklonjena sa te mreže - kaže naš sagovornik i dodaje da se muzičar uplašio i podvio rep:

Bugarska zvezda Valja prepevala srpski hit

Foto: Informer DN

Tekst potpisa

Minina i Džejova "Nema dalje", koja je već postala veliki hit po diskotekama, pre tri dana je dobila i bugarsku verziju. Tamošnja pevačica Valja snimila je ovu numeru pod nazivom "Pile moje". Reakcije na obradu su odlične, ali ljudi više komentarišu njen fizički izgled od toga kako i šta ona peva.

- Nemajući kud, MS Stojan je ponovo pisao Jutjubu i slagao da je dao saglasnost folkerima, te da njihova numera može biti ponovo u etru. Ubrzo je Minin i Džejov hit ponovo osvanuo na netu i nastavio da niže preglede.

Devedeset

miliona pregleda ima Stojanova pesma "La Majami"

Samo da izaziva pažnju

Mina Kostić kaže za Informer da ne zamera mlađem kolegi što je pokušao da joj naudi.

- Nisam ljuta, niti imam išta protiv ako neko pokušava da me sabotira. Da je loša pesma, verovatno je niko ne bi ni primetio. Ovako izaziva pažnju. Meni je MC Stojan jako zanimljiv i simpatična mi je muzika kojom se predstavlja, ništa mu ne zameram. Živ bio - rekla nam je Mina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija