• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

21.06.2019

21:19

SPREMA SE VELIKI OKRŠAJ U ZVEZDAMA GRANDA! Prija udara na Jelenu, Popović za novi žiri IZDVOJIO MILION EVRA

Estrada

SPREMA SE VELIKI OKRŠAJ U ZVEZDAMA GRANDA! Prija udara na Jelenu, Popović za novi žiri IZDVOJIO MILION EVRA

Podeli vest

Saša Popović ponudio 100.000 evra Aleksandri Prijović kako bi se pred kamerama svađala sa Jelenom Karleušom. U sudijskim stolicama trebalo bi da sede i Severina Kojić, Dara Bubamara i Jelena Rozga

Aleksandra Prijović udariće na Jelenu Karleušu u 11. sezoni "Zvezda Granda"! Kako saznaje Informer, Saša Popović je za honorare za novi žiri izdvojio čak milion evra, a 100.000 namenjeno je snajki Lepe Brene, koju je JK vređala da je "seljančica koja se druži sa šljamom", aludirajući na Cecu Ražnatović.

Svađa zbog Cece

Vređala ju je zbog slike sa Cecom

Uvažiš seljančicu Priju zbog Brene, napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre
Jelena Karleuša

- Popović uveliko sprema novu sezonu "Zvezda Granda", koja kreće u septembru. Rešio je da digne gledanost, pa je u žiri pozvao snajku svoje prijateljice i gazdarice "Granda" Lepe Brene. Aleksandra je to oberučke prihvatila - otkriva izvor Informera i dodaje da direktor "Granda" očekuje da će između Karleuše i Prijovićke leteti perje pred kamerama.

- Biće interesantno kad se nađu jedna pored druge i počnu da se prepucavaju! Njih dve su u lošim odnosima otkad je Prija na Instagramu postavila fotku sa Cecom. JK, koja godinama otvoreno ratuje sa Ražnatovićevom, odmah ih je žestoko izvređala - podseća naš sagovornik.

Karleuša se, naime, tada javno obratila Breninoj snajki, i to baš ispod "sporne" slike: "Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba." Prijovićka je obrisala Jelenin komentar ispod slike, a pop pevačica se zatim oglasila na Tviteru: "Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i opet postavi sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre!"

Džejla pobednica "Zvezda Granda"

Foto: Zoran Kuzmanovic Munja

Džejla Ramović pobedila je u 13. sezoni takmičenja "Zvezde Granda"! Ona je osvojila prvo mesto i prema ocenama stručnog žirija, koji je činilo više od 30 pevača, ali i prema glasanju publike SMS porukama. Za nju je glasalo više od 100.000 ljudi. Džejla je osvojila automobil, pesmu i spot, a njena mentorka Marija Šerifović nije krila sreću i oduševljenje zbog ovog trijumfa.

Zvezdani ratovi

Kako saznajemo, pored Prije, Popović planira da u žiri dovede zvezde iz celog regiona. Njegova ideja je da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavije.

Klanovi

JK je insistirala da se ekipi priključi njena drugarica Dara kako bi imala nekog na svojoj strani dok se bude svađala sa Prijom i Seve

- U sudijskoj stolici sedeće Severina Kojić, za koju je JK govorila da je "jadnica koja loše puši"! Saša uveliko pregovara i sa još jednom hrvatskom zvezdom Jelenom Rozgom, za koju se nada da će ovih dana potpisati ugovor. Ekipi bi trebalo da se pridruži i novopečena Karleušina drugarica Dara Bubamara. Jelena je insistirala da Popović pozove Daru jer želi da ima nekog u svom timu kad krene frka sa Prijom i Seve - ističe naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 4 godine

Dok god Karleuša bude u žiriju neću gledati Zvezde Granda. Ako mislite da vam ona donosi gledanost grdno se varate. Mi bi svi da čujemo tu decu kako pevaju ali brate 15 minuta se svađaju između kandidata da mi se sve ogadilo. Kad hoću da čujem neko dete iz Emisije ja odem na YouTube. Iskreni

max

pre 4 godine

jebo bi vam ja mater neradničku i debeloguzu ,hoštapleri

Ivana

pre 4 godine

Ne pratim ovo osim naslova u novinama, ali ej, oni njih placaju ooonolikoo samo da ziriraju,to takmicenje traje i traje, dok mukotrpni pobednik dobije samo auto, pesmu i spot!!! Van svake pameti!

Jovan Mitrovic

pre 4 godine

Grand treba da se zabrani ili da se uvede normalan ziri. Kakve veze ima Jelena Karleusa sa pevanjem? To isto kao da se stavi neki mehanicar u ziri koji povremeno slusa muziku. Za ziri treba neko ko se razume u muziku. To sto je nasih par pevaca iz zirija proslavila po neka pesma ne daje im za pravo da sede u njemu. Tu treba da sede osobe koje imaju bezbroj hitova.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija