• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

25.06.2019

22:22

(FOTO) STIGLE RODE! DOBIO SAM SINA, PRAVIM SVADBU ZA 500 ZVANICA! Darko Lazić počeo da pije od ranog jutra!

Estrada

(FOTO) STIGLE RODE! DOBIO SAM SINA, PRAVIM SVADBU ZA 500 ZVANICA! Darko Lazić počeo da pije od ranog jutra!

Podeli vest

Sada imam pravi razlog da živim i da se što pre oporavim. Želim da mi Marina rodi još petoro dece! Jedva čekam da se oženim njom, bila je uz mene i u dobru i u zlu, kaže popularni pevač

Darko Lazić je juče dobio sina i odmah počeo da planira svadbu sa Marinom Gagić! Popularni pevač je počeo da pije od ranog jutra, čim je čuo da mu je verenica u GAK "Narodni front" rodila naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Aleksej.

- Na ovaj svet je došao naš mali anđeo, naš sin Aleksej. Nema srećnijeg čoveka od mene! Sada imam pravi razlog da živim i da se što pre oporavim. Slavlje je već počelo! Moram da pijem, imam najbolji povod za to! - kaže za Informer pevač, koji se i dalje oporavlja od teške saobraćajke koju je doživeo u oktobru prošle godine.

Gosti u Brestaču 'pocepali' Lazića

Foto: Informer

Darko Lazić juče je organizovao slavlje u rodnom Brestaču povodom rođenja sina Alekseja, a gosti su mu, kako nalaže srpski običaj, pocepali majicu. On je u rodnom selu napravio proslavu pod šatorom, gde se slavilo ceo dan i do kasno u noć. Sa njim je slavila i koleginica Ivana Šašić, koja je uz njega pozirala na fotkama.

Žurka u sredu

Darko iz prvog braka sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa Marinom planira veliku porodicu.

- Nećemo stati na ovome, želim da mi Marina rodi još petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta - uzbuđeno kaže pevač i dodaje da još nije upoznao sina:

- Posete su zabranjene zbog neke infekcije, pa nisam video bebu, ali sam se čuo sa Marinom. Rekla mi je da je sve u redu, da su oboje dobro i, što je najbitnije, da sin liči na mene! Ne mogu da dočekam da ga vidim i uzmem u naručje. Dok oni ne izađu iz porodilišta, ja ću slaviti, a u sredu pravim veliku žurku, na kojoj ću ugostiti sve ljude koje volim.

Dosta gostiju

Darko je nestrpljiv da mu Marina postane žena. Oni su čekali da se folker razvede od Ane i da se Marina porodi, jer nisu želeli da se ona udaje sa stomakom do zuba. Zato će na jesen organizovati veliku mrsnu pravoslavnu svadbu.

- Jedva čekam da se oženim mojom Marinom! Bila je uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bio na ivici života i smrti. Jedino sa njom vidim budućnost. Želim da napravim ogromnu svadbu sa 500 zvanica, ali još nismo odredili tačan datum. Sigurno će to biti do kraja godine. Hoću da na tom veselju budu svi oni koje Marina i ja volimo, zato ćemo imati dosta gostiju - kaže Lazić.
 

DARKO LAZIĆ POSTAO DRUGI PUT TATA! Njegova izabranica Marina se porodila jutros!

Ana: Nek je Darku sin živ i zdrav

Foto: Informer/Novak Đurović

Ana Sević, bivša Lazićeva žena sa kojom ima ćerku Lorenu, čestitala mu je rođenje deteta.

- Darko mi je odmah javio da je dobio sina i naravno da sam mu čestitala i poželela sve najlepše! Neka je živ i zdrav - rekla je pevačica.

Ana i folker su se rastali početkom prošle godine, a tek prošle nedelje su se zvanično razveli. Lazić je želeo da potpiše papire za razvod pre nego što dobije sina sa verenicom Marinom Gagić.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ananirvans

pre 4 godine

Strasno, neka ti je dete zivo i zdravo,ali i pre ovog dogadjaja si imao,kako kazes, "pravi" razlog da zivis. Imas i dete iz prvog braka,bez obzira sto nisi vise u ljubavi sa zenom koja je to dete donela na svet. Najbitnije je da je dete zdravo,a ne da lici na tebe. To sto neko MORA da pije ne pokazuje da je srecan,vec da je alkoholicar. Ako je to nacin da pokazes koliko se radujes,onda si ti,gospodine Lazicu, supljoglav.

Ananirvana

pre 4 godine

Imao si pravi razlog i pre ovoga.Ako si se razveo od zene,dete je i dalje tvoje i treba da ti bude razlog za zivot. Ali,kod ogranicenih ljudi, samo musko dete je PRAVI razlog za zivot. A da pijes,naravno da moras! organizam ti ne moze bez alkohola! Pi,nas grozni mentalitet. Da sam na mestu tvoje bivse zene,dobro bih razmislila da li ces i koliko vidjati dete

Kiki

pre 4 godine

Pijandura nadrogirana! Mozak amebe! Stas krmka! Bravo Marina! Baš si izabrala! Ovaj će da prsne kao balon pun go....! Dužan je oko 500 000€ bio i pre saobraćajke. Sada leti ka miliončetu! U delovima ne vredi ni 10%! Ana i devojčica su se izvukle....srećom!

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija