• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

26.06.2019

21:29

SORAJA OPUSTOŠILA NAJLUKSUZNIJE BUTIKE U MARBELJI! Poznata starleta na krpice pukla 25.000 evra!

Estrada

SORAJA OPUSTOŠILA NAJLUKSUZNIJE BUTIKE U MARBELJI! Poznata starleta na krpice pukla 25.000 evra!

Podeli vest

Soraja Vučelić je potrošila 25.000 evra u šopingu u Španiji! Starleta, koja je poznata po životu na visokoj nozi, pre nekoliko dana otputovala je u Marbelju, gde je odrešila kesu i opustošila butike

- Otišla je na odmor sa drugaricom i rešila da obnovi garderobu. Posetila je sve brendirane radnje i iz njih iznela pune kese stvari. Pazarila je čak 10 pari obuće, pet torbi i gomilu haljina. Za neke od tašni je dala čak 4.000 evra! Sada može da se pohvali da ima najnovije "šanel" torbe, kao i "dolče i gabana" haljine, "tom ford" sandale, kao i "la perla" kombinezone - priča izvor blizak Soraji.

Prema njegovim rečima, atraktivna starleta se počastila i skupocenim nakitom.

- Samo za narukvicu od belog zlata izdvojila je 3.700 evra! Sa njom je uklopila i ogroman prsten, za koji je dala 2.600 evra. Počastila se i naočarima za sunce, šminkom, kao i parfemima. Bukvalno je spiskala jednu garsonjeru u Beogradu na šoping - kaže naš sagovornik.

Vučelićeva se odmah pohvalila na Instagramu punim kesama.

- Osim garderobe, pokazala je i novi sat. Reč je o skupocenom "odemar pike" komadu od zlata, vrednom 30.000 evra. Koliko znam, sat je dobila na poklon od jednog muškarca - objašnjava naš izvor.

Soraja je nedavno pokušala da objasni odakle joj novac za luksuzan život.

- Kada sam ostala bez mame, novac koji sam nasledila od nje uložila sam u izgradnju kuće. Digla sam četiri sprata koja izdajem. Sakupljala sam novac, pa tako sada imam i sopstveni kazino - ispričala je starleta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 4 godine

Ma daj sigurno ona vam to javila. Nakaza nije u životu videla €1000 a kamoli potrosila 25

tezak posao

pre 4 godine

A zna li se kako je zaradila tih 25000 evra?

Pera

pre 4 godine

Carino, preko 100 evra sve se carini, dobili ste informaciju na vreme

gedza0000

pre 4 godine

nije ni lako pusiti ku**ve za 25000, krvav je to hleb

Guest

pre 4 godine

Svi vi koji promovisete prostituciju na ovakav nacin cete odgovarati kad tad!

Bata

pre 4 godine

I eto ko unistava nasu decu!Ovo je vama vest prostitutka otisla i portosila pare koje si joj dali narko dileri sram vas bilo!!!!!!!

Vlada

pre 4 godine

Ovo je jače od mene...ne razumem koga ova vest interesuje

zeljo66

pre 4 godine

ma sve posteno, em sponzori, em pusenje em guzenje em novine, em sajtovi...dajte ignorirajte tu plasticnu sponzorusu i bit ce nam lepse jutro a bome i dan...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija