• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2019

18:20

SPEKTAKL U NAJAVI! Toni Cetinski ponovo u Beogradu!

Estrada

SPEKTAKL U NAJAVI! Toni Cetinski ponovo u Beogradu!

Podeli vest

Nakon uspešnih koncerata na Beogradskom stadionu "Tašmajdan" na red je došao još jedan nastup u našoj prestonici

Toni će zapevati pred svojom mnogobrojnom publikom u nedelju 30. juna na splavu Port.

Tonijevu bogatu muzičku karijeru obiležili su mnogobrojni nastupi, albumi i hitovi. Ljubav prema muzici, energični nastupi i vokalne sposobnosti izazivaju oduševljenje svih posetilaca.

Publika će uživati uz hitove: “23. prosinac”, “Blago onom ko te ima”, “Umirem sto puta dnevno”, “Žena nad ženama” kao i hitove sa aktuelnog albuma “Kao u snu”.

- Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje, te preneti pozitivnu energiju koju osećam. Jako se veselim ponovnom susretu sa publikom u Kasini i jedva čekam da izađem na pozornicu – kaže Toni, ne skrivajući uzbuđenje pred nastup na Portu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Nemoj te ga naterati da skače u dunav pre koncerta,mi smo dobronameran narod.

Nelka

pre 4 godine

Da čovek na stenjanje može da zaradi ovolike pare u Srbiji je bruka!Stenje kao kad sere...

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija