• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

03.07.2019

23:06

DARA BUBAMARA BILA NA METI NAVALENTNOG UDVARAČA! Pevačicu muvao hrvatski tajkun! Oterala ga zbog dilda!

Estrada

DARA BUBAMARA BILA NA METI NAVALENTNOG UDVARAČA! Pevačicu muvao hrvatski tajkun! Oterala ga zbog dilda!

Podeli vest

Bubamaru je tokom odmora u Rovinju spopadao bogati hrvatski biznismen, hvalio se jahtom i milionima, slao joj poklone... Folk zvezda pobesnela kad joj je rekao: "Pored mene ti neće biti potreban dildo"

Dara Bubamara je odbila hrvatskog tajkuna koji je pokušavao da je smuva dok je bila na odmoru u Rovinju. Pevačica je sa prijateljima u Hrvatskoj provela nedelju dana, a jedan biznismen je već od prvog dana hteo da je odvuče u krevet.

Šta će mi dečko

Ne treba mi dečko sada, uživam otkad sam sama. Jedino me zanimaju sin Kosta i moj posao
Dara Bubamara

- On je Daru spazio dok je bila na večeri sa društvom. Odmah je poslao skupoceno vino za njen sto, ali ona je rekla konobaru da to vrati - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačica ubrzo saznala ko je njen udvarač:

- Prijatelji iz Rovinja su joj rekli da je reč o veoma imućnom muškarcu. On nije navikao da ga žena odbije, pa je počeo da joj u hotel šalje poklone - cveće, pića, nakit... Ali ona nije htela da popusti!

Foto: Informer DN

Pao joj mrak na oči

Dara se razočarala kad je upoznala svog udvarača.

Posle razvoda bila samo sa košarkašem

Foto: Ilustracija

Dara Bubamara se od muža Milana Kesića rastala 2016, a zvanično se razvela godinu dana kasnije. Pevačica je nakon kraha braka samo jednog dečka predstavila javnosti, a reč je o košarkašu Nemanji Bezbradici. Sa sportistom, koji je od nje mlađi čak 17 godina, bila je u vezi više od godinu dana. Nakon toga se, kako su tvrdili mediji, vratila bivšem mužu Milanu!

- Prišao joj dok je bila na bazenu i odmah je počeo da se hvali. Govorio joj kako ima jahtu i ponudio da idu na krstarenje, ponavljao da ima milione na računu, da poznaje sve gazde klubova, da može da joj pomogne u poslu... Dara nije htela nikako da popusti, pa je on u besu rekao: "Pored mene ti neće biti potreban dildo", aludirajući na njen snimak na kome simulira oralni seks. Tad je Dari pao mrak na oči, pa mu je odbrusila: "Odje*i, kretenu!" - priča pevačicin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Informer DN

Slao joj prostačke poruke

Dara se uplašila jer je bogati Hrvat nastavio da je proganja i da joj šalje prostačke poruke

Blokirala ga

Međutim, tu nije bio kraj njenim mukama.

- Dara se uplašila jer je taj Hrvat nastavio da je proganja. Počeo je i da joj šalje prostačke poruke na Instagramu, pa ga je ona blokirala na toj društvenoj mreži, pokupila stvari i vratila se u Novi Sad - priča naš izvor.

43

godine ima Dara

Tim povodom pozvali smo pevačicu, ali ona nije bila raspoložena da priča o svom navalentnom udvaraču.

- Ne treba mi dečko sada, uživam otkad sam sama. Jedino me zanimaju sin Kosta i moj posao - kratko nam je rekla folk zvezda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cobanpaki

pre 4 godine

Dildo u usta.kurac u picku, jedite bre govna majmuni.

milan f

pre 4 godine

iznervirala se kada je počeo da joj šalje prostačke poruke!!!?? A nije prostačko govoriti : imam jahtu, milione na računima, ...u prvom razgovoru ? Ponašao se sanjom kako ona isnpiriše muškarce, ništa drugo....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija