• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

24.07.2019

08:21

PAPARACO! Dinkić i Mare pišu pesme na moru, A KSENIJI PUKAO FILM ŠTO SAMA ČUVA DETE!

Estrada

PAPARACO! Dinkić i Mare pišu pesme na moru, A KSENIJI PUKAO FILM ŠTO SAMA ČUVA DETE!

Podeli vest

Saša Milošević Mare i Mlađan Dinkić sastali su se u Crnoj Gori, ali ne da bi se brčkali i sunčali, već da bi pisali pesme!

Naš paparaco zatekao je slavnog kompozitora i bivšeg političara koji se poslednjih bavi komponovanjem kako u kafiću u Pržnu smišljaju rime.

Puko joj film

Čim se vratila sa plaže, Ksenija je zamolila muža da na odmoru više ne priča o poslu

Društvo im je pravila Sašina supruga Ksenija Milošević i njihov petogodišnji sin Vanja, kao i Maretovi naslednici iz prvog braka. Ali, ona im se nije mešala u posao, već je svu pažnju posvetila svom nasledniku.

Naš izvor koji se našao na licu mesta kaže da su Mare i Mlađan sve vreme pričali o pesmama koje planiraju da objave u septembru.

- Oni su iskoristili priliku da napišu i pokoji stih i rimu koje će ponuditi nekim od najpopularnijih pevača - kaže izvor i dodaje:

Foto: Informer

- Za to vreme Ksenija je sa sinom uživala u plićaku, a kasnije im se pridružila u kafiću, naručila još jednu turu pića i zamolila ih da na odmoru više ne pričaju o poslu!

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 4 godine

"slavnog kompozitora"? Gde kad i zbog cega postade slavan?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija