• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

26.07.2019

21:26

(FOTO) PEVAČICA SKRIVALA TRUDNOĆU? Poznati par će dobiti NASLEDNICU!

Estrada

(FOTO) PEVAČICA SKRIVALA TRUDNOĆU? Poznati par će dobiti NASLEDNICU!

Podeli vest

Dugo su priželjkivali još jedno dete, a sada će se to i dogoditi

Muzički par Nikolina Kovač i Saša Kapor uživaju već godinama u skladnoj vezi iz koje su dobili sina Nikolaja. Oni su dugo želeli da svom nasledniku podare brata ili sestru, a sada će se to konačno i dogoditi!

AFRIKA SE UDAJE ZA VOLKOVA! Pevačica na moru pravi planove za svadbu sa fudbalerom

 

Naime, Nikolina i Saša su na društvenim mrežama objavili da očekuju devojčicu, a ono što je iznenadilo sve jeste da je pevačica već u šestom mesecu trudnoće!

-Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto verujemo u njih i koliko zaista iskreno nešto želimo. Naša želja da postanemo roditelji jedne male princezice je na korak od ispunjenja. Draga naša devojčice, draga Nikoleta, čekamo te sa velikim nestrpljenjem - napisala je Nikolina.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija