• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

01.08.2019

21:43

POPULARNA PEVAČICA GLAVNA ZVEZDA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU! MILICU zovu u italijanski rijaliti!

Estrada

POPULARNA PEVAČICA GLAVNA ZVEZDA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU! MILICU zovu u italijanski rijaliti!

Podeli vest

Pavlovićeva dobila primamljivu ponudu da uđe u najgledaniji italijanski šou "Ostrvo poznatih", koji se emituje na Kanalu 5

Milica Pavlović je dobila ponudu da uđe u najpoznatiji italijanski rijaliti "Ostrvo poznatih", saznaje Informer. Srpska pevačica trenutno uživa u Crnoj Gori, gde je zapala za oko producentu ovog šou-programa, koji je nagovara da bude učesnik naredne, 17. sezone.

Poznate face iz Evrope

- Italijanski producent je zapazio Milicu na jednoj plaži u Miločeru. Primetio je da je atraktivna i puna energije. Raspitao se ko je i saznao da je reč o velikoj zvezdi u Srbiji. Pošto su u narednu, 17. sezonu "Ostrva poznatih" želeli da pozovu javne ličnosti iz cele Evrope, sinula mu je ideja da joj predloži učešće u rijalitiju - kaže dobro obavešten izvor za Informer.

Stavila filere u guzu?

Pevačica je nedavno ubrizgala filere u guzu, piše "Star". Posetioci luksuzne plaže na Miločeru primetili su da je Miličina pozadina oblija, pa nije isključeno da je 'seksi senjorita' povećala zadnjicu. Ova intervencija košta 2.000 evra i pravi je hit u svetu.

- Moja guza je rezultat ozbiljnog vežbanja i odricanja od hrane koju volim - poručila je Pavlovićeva.

Prema rečima našeg sagovornika, Italijan je prišao Milici na plaži i rekao joj da bi voleo da o svemu porazgovaraju za večerom.

Foto: Informer DN

- Našli su se u jednom restoranu u Budvi. Objasnio joj je da je reč o rijalitiju koji veoma liči na "Survajver", odnosno u kom zvezde žive u prirodi na udaljenom ostrvu. Dobijaju osnovni paket za preživljavanje, a zatim sami moraju da naprave sklonište i snađu se za vodu i hranu. Rekao joj je da će se nova sezona snimati u blizini Hondurasa. Ponudio joj je pozamašan honorar - prepričava naš sagovornik.

I Mihine ćerke bile u ovom rijalitiju

Ćerke legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, Viktorija i Virdžinija, takmičile su se početkom godine u rijalitiju "Ostrvo poznatih"! Izbačene su iz šou-programa posle sedam epizoda, ali su zato skrenule pažnju brojnih tabloida.

- Ove devojke su prelepe! Imaju 20 i 21 godinu, tata im je Siniša, slavni fudbaler, a mama Arijana, zvezda iz devedesetih. Vole modu i putovanja, što se može zaključiti po njihovim Instagram profilima - pisali su mediji o Mihinim ćerkama.

Milica nije mogla da veruje šta čuje, bukvalno je ostala u šoku.

- Pitala ga je da li se šali sa njom! Posumnjala je čak da je reč o skrivenoj kameri. Rekla mu je kako nikada nije čula za taj rijaliti, pa ga je odmah pred njim potražila na internetu. Kad je videla malo detaljnije kako sve izgleda, priznala mu je da mora dobro da razmisli da li bi mogla da se snađe u tim uslovima - priča izvor.

Foto: Informer DN

Savet prijatelja

Lepa pevačica je rešila da se najpre konsultuje sa svojim najbližima, pa će tek onda doneti odluku o ulasku u rijaliti.

- Italijan je nastavio da je ubeđuje i da joj obećava da će imati neke sitne privilegije, samo da pristane. Milica mu je rekla da će razmisliti, popričati sa prijateljima i rodbinom i javiti mu se narednih dana. Razmenili su brojeve telefona i dogovorili se da ostanu u kontaktu - objašnjava naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djokara23

pre 4 godine

Ona Vam se poverila da su je zvali?!? Jos samo da izvadi luk iz dzepova... Ona jeste pobegla sa sela, ali nije selo iz nje!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija