• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

07.08.2019

21:46

KARLEUŠA OSULA PALJUBU PO KOLEGINICI: Popi*dela sam što Edita promoviše drogu!

Estrada

KARLEUŠA OSULA PALJUBU PO KOLEGINICI: Popi*dela sam što Edita promoviše drogu!

Podeli vest

Jelena Karleuša je osula paljbu po Editi Aradinović zato što u pesmi "Životinje" promoviše drogu!

Pevačicu je izbezumio tekst numere mlađe koleginice: "Volim ovo stanje, hvatam ubrzanje, zmajevi u glavi, nula pokajanje, dečko, prsle su mi oči. Podiže me sve to što mi radiš sad, ti nisi s ovog sveta, moj si tajni grad, moj geto, moje drogirano leto."

Čim je JK čula taj trenutno najveći hit, koji za samo sedam dana na Jutjubu ima 2,7 miliona pregleda, napisala je otvoreno pismo.
"Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu... Iskreno da vam kažem, popi*dela sam. Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača i hip-hop izvođača uzelo maha zarad jeftinog senzacionalizma", napisala je Jelena na Instagramu.

Ona je napomenula da je otvorenog uma, ali da nikad neće podržati narkomane:
"Inače važim za liberalnu ženu širokih shvatanja, ali na serviranje narkotika mladima kao nečeg kul i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno - burno! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se kul face i pravi igrači ne drogiraju i preziru narkotike. Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč."

Karleuša je prozvala i one kolege koji konzumiraju nedozvoljene supstance, a kojih je, kako kaže, mnogo. Ona ih nije imenovala, ali je napomenula da omladina ne treba da se ugleda na njih:
"Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga i svesti! Drogira se bagra! Na našoj muzičkoj sceni gomila je šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno, jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani. Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla."

(FOTO) HRVAT NAPAO KARLEUŠU DA NOSI ŠEŠIR OD 10 DOLARA: Ako želite da budete "u trendu", a najahali ste se dušeka...

Podržava samo marihuanu

Jelena Karleuša je i sama pevala o lakim drogama, ali je objasnila zašto se odlučila na taj korak:
- Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, za olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama. Taj apel sam čak uputila u pesmi sa "Miligramom". Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično!



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija